Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мој пост од 4ти август:

Добро,еве ти 4ка.
А твоите колеги,туку ај нема врска. ;)

Иначее навистина глупост е бркањето на Ди Матео,исто ко на улица да си играат ако не ти подава соиграчот одма да го избркаш:Бегај, 4ца на 5 ќе играме! :icon_lol:

Добро,еве ти 4ка.
А твоите колеги,туку ај нема врска. ;)

Иначее навистина глупост е бркањето на Ди Матео,исто ко на улица да си играат ако не ти подава соиграчот одма да го избркаш:Бегај, 4ца на 5 ќе играме! :icon_lol:

Се силеше како ќе си го свитка опашот кога ќе му најдеш постови.....ти најде сам пост спротивен на тоа што го тврдиш и сам си го свитка.....абе, комедии си.:pos:

Еве ти 4ка, демек...го заеба...хахаха
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:40 ---
Сега и за Челзи ќе почнеме да навиваме, Бенитез им е манеџер :vozbud:.

Сигурно? (n)

Се силеше како ќе си го свитка опашот кога ќе му најдеш постови.....ти најде сам пост спротивен на тоа што го тврдиш и сам си го свитка.....абе, комедии си.:pos:

Еве ти 4ка, демек...го заеба...хахаха

Реков,тој и неговите колеги. :cautious:
Дај бидете малце поинтересни,да се насмеам и вас,па и по некое лајк4е да ви закачам. :icon_mrgr:

Не е уште, но мислам дека ќе биде наскоро (n).

Само Гвардиола :)
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:47 ---
Реков,тој и неговите колеги. :cautious:
Дај бидете малце поинтересни,да се насмеам и вас,па и по некое лајк4е да ви закачам. :icon_mrgr:

Ние не сме смешни за тебе но, најбитно е што си ти смешен за цел подфорум...така да, ај кен лив вит нот биинг фани ту ју :X3:

Ние не сме смешни за тебе но, најбитно е што си ти смешен за цел подфорум...така да, ај кен лив вит нот биинг фани ту ју :X3:

Ме разочара дечкооо.
Некои од твојот оддел се понашаат глупо и идиотски,јас се чувствувам x2 пати поглупо од нивните глупости и мора некако на нивен начин да му возвратам. :X3:

Ме разочара дечкооо.
Некои од твојот оддел се понашаат глупо и идиотски,јас се чувствувам x2 пати поглупо од нивните глупости и мора некако на нивен начин да му возвратам. :X3:

А за тоа ли огромен дел од твоите постови се комични и не сериозни?! :X3:

Sjajni Radamel Falkao promašio je za vikend čak 4 izgledne šanse na jednom meču. Time je ispunio i poslednji uslov da zameni Fernanda Toresa u ekipi Čelsija.

Само Мурињо да се врати, тоа е лекот за стабилноста на тренерите...РДМ беше супер го донесе ЛШ трофејот, ама некако уште од сам почеток изгледа дека Роман имаше други планови....па сега најде простор за да ги реализира!

Ме разочара дечкооо.

Леле дечкооо. Браво! Какви мисли трпи форумов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom