Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе скаузери, ќе одите на претставувњето на Бенитез во Челзи ?:D

Па да бе
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:56 ---
Не знам дали на лист од зелка си пишувал па си пресметувал на гравчина,па излегло тоа "огромен" дел... :icon_lol:

Ти одговори Ekimot, да не трујам и јас :)

406840_511969672176587_1423754794_n.jpg

Ај со среќа нека ви е, па повеќе пари да земи од оштета.

О, баш ти благодарам....на таен прес кажа дека тие што ќе дојдат на претставувањето, ќе земат по некој процент од оштетата, која се планира да биде исплатена во Октомври 2013та.

О, баш ти благодарам....на таен прес кажа дека тие што ќе дојдат на претставувањето, ќе земат по некој процент од оштетата, која се планира да биде исплатена во Октомври 2013та.

Октомври ? Не си малце оптимист ?

Леле дечкооо. Браво! Какви мисли трпи форумов.

Ме фати во тесно. :cautious:
Учев странски јазици и сега ми се меша. :place:

Дај покажи што поседуваш од твоите квалитети да ти бувнам лајк?
Се гледа дека нема ништо паметно на темиве особено во фудбал,секој си мери кој му е поголем. (n)

Не сум изненаден. Абрамович никогаш не го сакаше Ди Матео затоа и му даде само привремен договор. Па Челзи некако ја освоија Лигата на Шампиони па немаше некој избор освен да го задржи и плус и летото се обидоа да најдат нов менаџер но не успеаа. Веројатно веќе има зборувано со некој менаџер(Пеп Рафа или некој друг) и договорот ќе биде склучен набрзо.

Само незнам шо очекува, се повеќе од 3то место во ПЛ И четврт-финале во Лига на Шампиони би било изненадување со ваков тим.

Инаку се надевам дека ќе го земат Квардиола оти не го сакам во Манчестер како наследник на Фергусон.

Може ли некој да израчуна колку го чинеа роман оштетите за избрканите менаџери после мурињо

In Rafa we trust.....ќе издржи

дојди и ти на прес,претстави се ко Скаузер, за некое евро плус....

А мислиш не ? Се декларирав како печурка пред некое време.

А колку годишен договор имаше Ди Матео ?

Може ли некој да израчуна колку го чинеа роман оштетите за избрканите менаџери после мурињо
"Chelsea have spent £86m since 2005 in compensation for managers -- more than Everton's entire net spend since the Premier League began"

Ме фати во тесно. :cautious:
Учев странски јазици и сега ми се меша. :place:

Дај покажи што поседуваш од твоите квалитети да ти бувнам лајк?
Се гледа дека нема ништо паметно на темиве особено во фудбал,секој си мери кој му е поголем. (n)

Добро, добро. Не продужувај, те молам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom