Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
A дали некоја МК телевизија прави напор за откупување на правата за пренос на 2012-13? Или и они ќе си гледаат на спортклуб/стримови. :D Се заборави бе дека пред 3 години гледавме ПЛ на македонски канал. У пичку матер кај отиде работава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
A дали некоја МК телевизија прави напор за откупување на правата за пренос на 2012-13? Или и они ќе си гледаат на спортклуб/стримови. :D Се заборави бе дека пред 3 години гледавме ПЛ на македонски канал. У пичку матер кај отиде работава.
Море ќути си, супер ми е мене на Диема и Нова Спорт.. + на Спортклуб ако има различна утакмица, си имам по 3 меча наеднаш кога играт од 4 часот.. Мераци :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Инаку во споредба со останатите европски лиги добро е со трансферите и засега се потрошени 110М фунти.Видете ја само разликата со Примера,Серија А,Бундес Лига..Плус и поради Европсково Првенство клубовите,играчите и нивните агенти неможеа порано да почнат со преговори и трансфери.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Momentot koa Arsenal ima povekje glasovi na anketana od Man City deka ke osvojt titula. :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Имам забелешка за анкетата. Не е фер што е напишано 'некој помал клуб'
Зошто помал?? Оти има помалку пари од некој друг клуб? Помалку познати играчи?
Ако сум јас навивач на Астон Вила, што го прави Челзи поголем клуб од мојот омилен? За навивач на Астон Вила, неговиот клуб е најголем, за навивач на Свонси, неговиот омилен клуб е најголем.......
Така да, подобро нека стои само 'некој клуб'.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако сум јас навивач на Астон Вила, што го прави Челзи поголем клуб од мојот омилен? За навивач на Астон Вила, неговиот клуб е најголем, за навивач на Свонси, неговиот омилен клуб е најголем.......
Креаторот на темата е "лузерпулски" фан....
If you understand what i mean.. :свиркам:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782

Истово сакав да го пишам и јас пред некој ден ама си реков ае.........

Да не бидам офф... во премиер лигата немам некој тим за кој ке навивам па така си ги менам од година до година :D лани бев за Сити, ова година сум за Тотенхем мислам дека оваа сезона можат да стигнат повеке од претходната сезона секако на чело со БОАШ!:D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тоа што е актуелен европски првак :pipi: :P
Toа добро, но и во Вила да влезат руси или арапи можат да го достигнат челзи за 4-5 години!

Убаво рече членот погоре, секој клуб си е голем за неговите навивачи па затоа горе во анкетата тоа да се смени!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom