Абе детска работа , а да стави некој видео кај што го тормозат Тери (кој не го тормози у последно време) одма искомплексирани, вакви такви, LIONHEART TERRY!!!!!!!!1`1111 и одма 200 слики се редат. Гледам дека ништо не се мењава и на новава тема, џабе, со деца не се садат краставици.
Муамба ќе оди на операција на срцето, најверојатно тука му е крајот на кариерата
Лајк имаш само за болдираното.
Како почна темава, почна со аматерски вовед кој не личи на ништо, после продолжи со никаква дискусија, туку само мерење курови кој и како, потценување на други, и ставање слики од играчи кои цела сезона биле во аут.
Како што тргнала работата, јас најверојатно нема ни да ја следам сезонава оваа тема, затоа што еден куп идиоти се собрало на форумов, и да сакаш, неможеш да искоментираш и исдискутираш со некого, туку златните ПП ќе си користиме.
Ебаве морони.
Поздрав Џену, и не им се замарај, они се некадарни да ги садат, проблемот е што сеуште мислат дека се интересни.
За Муамба ми е многу жал, навистина трагично, млад играч е, али битно е тој извлече жив од целата ситуација. Сигурен сум дека пак ќе се врати на фудбалот, но во некоја друга улога.