Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Колку ми е криво и жал за Муамба :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе детска работа , а да стави некој видео кај што го тормозат Тери (кој не го тормози у последно време) одма искомплексирани, вакви такви, LIONHEART TERRY!!!!!!!!1`1111 и одма 200 слики се редат. Гледам дека ништо не се мењава и на новава тема, џабе, со деца не се садат краставици.

Муамба ќе оди на операција на срцето, најверојатно тука му е крајот на кариерата (n)
Е како не се менува ништо на новаваа тема?
Гледаш минатата тема кога беше Муамба играше фудбал а сега за време на новава нема да игра.

Извинете за црниот хумор :pipi:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Демек ти знаеш да садиш краставици :P.
Специјално од нејзиниот фејсбук профил.

Се надевам нема да се налути, што и нарушувам приватност!

H

HoT IcE

Гостин
Абе детска работа , а да стави некој видео кај што го тормозат Тери (кој не го тормози у последно време) одма искомплексирани, вакви такви, LIONHEART TERRY!!!!!!!!1`1111 и одма 200 слики се редат. Гледам дека ништо не се мењава и на новава тема, џабе, со деца не се садат краставици.

Муамба ќе оди на операција на срцето, најверојатно тука му е крајот на кариерата (n)
Лајк имаш само за болдираното.
Како почна темава, почна со аматерски вовед кој не личи на ништо, после продолжи со никаква дискусија, туку само мерење курови кој и како, потценување на други, и ставање слики од играчи кои цела сезона биле во аут.
Како што тргнала работата, јас најверојатно нема ни да ја следам сезонава оваа тема, затоа што еден куп идиоти се собрало на форумов, и да сакаш, неможеш да искоментираш и исдискутираш со некого, туку златните ПП ќе си користиме.
Ебаве морони.
Поздрав Џену, и не им се замарај, они се некадарни да ги садат, проблемот е што сеуште мислат дека се интересни.

За Муамба ми е многу жал, навистина трагично, млад играч е, али битно е тој извлече жив од целата ситуација. Сигурен сум дека пак ќе се врати на фудбалот, но во некоја друга улога.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Неколку члена наназад го споменаа истото, а само мене ме цитираш. Комплекс ли е што ли е?
Само твоето беше напишано со МАКСИМАЛНА ГОЛЕМИНА па прво ми влезе у очи :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај немојте со дебилниве слики, без разлика што и за кого е. Ремет за клуб е едно, али навредливи слики за играчи е веќе претерано нешто.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки ај нека падни некоја салам дискусија. Престанете со тие сликите, жалам што не го направив подобро воведот ама барем ајде нека падни некоја добра дискусија. Јас не видов никој да спомни оти гол-технологијата најверојатно во ПЛ ќе почни да се користи од полусезона т.е. од Декември-Јануари, а во ФА купот ќе се користи во полуфиналињата и финалето.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дечки ај нека падни некоја салам дискусија. Престанете со тие сликите, жалам што не го направив подобро воведот ама барем ајде нека падни некоја добра дискусија. Јас не видов никој да спомни оти гол-технологијата најверојатно во ПЛ ќе почни да се користи од полусезона т.е. од Декември-Јануари, а во ФА купот ќе се користи во полуфиналињата и финалето.
Што да се прави кога навивачите на Челзи Сити се запалуваат така лесно :icon_lol:

Инаку јас сум за воведување на технологија бидејќи секогаш има доста судиски грешки и неможност да се види дали е или не е гол. Јас одам до таму да може да се прегледуваат снимките и дали е пенал или не во спорни ситуации. Што ќе биде ќе видиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Da stavate sliki od tepacki i krvovi vo sportskiot del na forumov, treba ili da imate 10 godini nekade ili pa da patite od sindrom "me maltretiraa pogolemi deca ko pomal pa se palam na hormonski izlivi".

Galeriive ke vi bidat trgnati, covek da ne moze da ja otvori temava 5 saata loadiranje, sliki od sega ke si postirate na temata sto ja otvori Invader za smesni fotografii i gifovi, a koj ke pocne da preteruva so ulicarski izrazi, vreganja i se sto spaga vo taa kategorija ke dobie prvo ban od temava na 3 dena, pa na 7, pa permanent. ;) Cisto ova da ne kazete deka ne ve opomenal nikoj.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 13:17 ---
Drugar uzivaj, mislis nekoj cita voved. Vcera otvoraat tema za tenis na LOI so voved 5 km, i eden prasuva a stvarno li nema da igraat u belo?

Ne se maci, batali.:notworthy:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
И да додадам ако може. Потрудете се, да не цитирате огромна слика, па уште на тоа да додадете видео:facepalm:
Мислам цитирајте го тој, што ја ставил сликата, ама може истата да ја избришете од цитат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom