Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.225
- Поени од реакции
- 14.561
Не е уште официјално ама 90% би требало да бидеCazorla vo Arsenal, nice one
Не е уште официјално ама 90% би требало да бидеCazorla vo Arsenal, nice one
Браос!Па lately само со тоа и можеш да се фалиш
Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобранскиНе го бива Венгер без јак Шпанец во составот!
Зато има едно „јак“ во реченицата.Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобрански
Каде реков дека нема?Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобрански
Двајца шпански плејмејкери во Арсенал, Венгер ја научи финтата за освојување титули.Не го бива Венгер без јак Шпанец во составот!
Зато има едно „јак“ во реченицата.
Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)Каде реков дека нема?
Второто. Работава е збори колку да се збори.Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)
Второто. Работава е збори колку да се збори.
Ја отварам страната шо ја имаш во потпис и гледам ми се отвара група со име И јас сум Арсенал (And I'm Arsenal)
за твоја информација, страната не сум ја направил ја, туку сум станал еден од админите покасно , и не може да се смене името, пробано е повеќе патиЈа отварам страната шо ја имаш во потпис и гледам ми се отвара група со име И јас сум Арсенал (And I'm Arsenal)
Браво дечко.. Одличен англиски имаш! Продолжи така
Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.Гледам никој не објавил па еве јас да ја споделам оваа радосна вест
http://buum.mk/component/content/article/19-fudbal/459-celzi-ke-se-zakiti-so-crveno-zolta-boja
Знам дека МКД навивачите на Арсенал имаа свое знаме лани а еве оваа година ние .
Ѓаволи и Скаузери вие сте на ред
Арсенал на вас ви го платило знамето а ние сами ќе треба.Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.
Сега колку што читам вие треба сами да го изработите и испратите , а за тоа треба финансии (али за вас тоа не е проблем нели, доволно е само еден повик и се ќе биде средено)