Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобрански
Зато има едно „јак“ во реченицата. :icon_mrgr:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Зато има едно „јак“ во реченицата. :icon_mrgr:
Каде реков дека нема?
Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.584
Поени од реакции
22.530
Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)
Второто. Работава е збори колку да се збори.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.584
Поени од реакции
22.530

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ја отварам страната шо ја имаш во потпис и гледам ми се отвара група со име И јас сум Арсенал (And I'm Arsenal)
Браво дечко.. Одличен англиски имаш! Продолжи така :pos:
за твоја информација, страната не сум ја направил ја, туку сум станал еден од админите покасно , и не може да се смене името, пробано е повеќе пати

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Гледам никој не објавил па еве јас да ја споделам оваа радосна вест :D
http://buum.mk/component/content/article/19-fudbal/459-celzi-ke-se-zakiti-so-crveno-zolta-boja

Знам дека МКД навивачите на Арсенал имаа свое знаме лани а еве оваа година ние :).
Ѓаволи и Скаузери вие сте на ред :D
Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.

Сега колку што читам вие треба сами да го изработите и испратите , а за тоа треба финансии (али за вас тоа не е проблем нели, доволно е само еден повик и се ќе биде средено:D)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

--- надополнето: 1 август 2012 во 15:44 ---
Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.

Сега колку што читам вие треба сами да го изработите и испратите , а за тоа треба финансии (али за вас тоа не е проблем нели, доволно е само еден повик и се ќе биде средено:D)
Арсенал на вас ви го платило знамето а ние сами ќе треба.
И после некој ќе каже дека Челзи трошел повеќе од Арсенал :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Челси.мк се депоненти во Тутунска? :D Ќе направам редирект на парите :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.