Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.234
- Поени од реакции
- 14.576
Не е уште официјално ама 90% би требало да бидеCazorla vo Arsenal, nice one![]()
Не е уште официјално ама 90% би требало да бидеCazorla vo Arsenal, nice one![]()
Браос!Па lately само со тоа и можеш да се фалиш
![]()
Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобранскиНе го бива Венгер без јак Шпанец во составот!![]()
Зато има едно „јак“ во реченицата.Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобрански
Каде реков дека нема?Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобрански
Двајца шпански плејмејкери во Арсенал, Венгер ја научи финтата за освојување титули.Не го бива Венгер без јак Шпанец во составот!![]()
Зато има едно „јак“ во реченицата.![]()
Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)Каде реков дека нема?
Второто. Работава е збори колку да се збори.Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)
Второто. Работава е збори колку да се збори.
Ја отварам страната шо ја имаш во потпис и гледам ми се отвара група со име И јас сум Арсенал (And I'm Arsenal)
за твоја информација, страната не сум ја направил ја, туку сум станал еден од админите покасно , и не може да се смене името, пробано е повеќе патиЈа отварам страната шо ја имаш во потпис и гледам ми се отвара група со име И јас сум Арсенал (And I'm Arsenal)
Браво дечко.. Одличен англиски имаш! Продолжи така![]()
Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.Гледам никој не објавил па еве јас да ја споделам оваа радосна вест
http://buum.mk/component/content/article/19-fudbal/459-celzi-ke-se-zakiti-so-crveno-zolta-boja
Знам дека МКД навивачите на Арсенал имаа свое знаме лани а еве оваа година ние.
Ѓаволи и Скаузери вие сте на ред![]()
Арсенал на вас ви го платило знамето а ние сами ќе треба.Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.
Сега колку што читам вие треба сами да го изработите и испратите , а за тоа треба финансии (али за вас тоа не е проблем нели, доволно е само еден повик и се ќе биде средено)