Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па има Венгер Шпанец во составот, ќе го знаеше тоа да пратеше повеќе, а не само да се уфрлаше падобрански

Зато има едно „јак“ во реченицата. :icon_mrgr:

Зато има едно „јак“ во реченицата. :icon_mrgr:
Каде реков дека нема?

Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)

Добро , Артета според тебе беше слаб во Арсенал минатата сезона? , погледни ја статистиката дека беше во топ 3 играчи од средниот ред во ПЛ , па после прај муабет. (или работава е збори колку да се збори)
Второто. Работава е збори колку да се збори.

Ја отварам страната шо ја имаш во потпис и гледам ми се отвара група со име И јас сум Арсенал (And I'm Arsenal)
Браво дечко.. Одличен англиски имаш! Продолжи така :pos:
за твоја информација, страната не сум ја направил ја, туку сум станал еден од админите покасно , и не може да се смене името, пробано е повеќе пати

Гледам никој не објавил па еве јас да ја споделам оваа радосна вест :D
http://buum.mk/component/content/article/19-fudbal/459-celzi-ke-se-zakiti-so-crveno-zolta-boja

Знам дека МКД навивачите на Арсенал имаа свое знаме лани а еве оваа година ние :).
Ѓаволи и Скаузери вие сте на ред :D
Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.

Сега колку што читам вие треба сами да го изработите и испратите , а за тоа треба финансии (али за вас тоа не е проблем нели, доволно е само еден повик и се ќе биде средено:D)

558275_464468986906268_272059768_n.jpg
526468_393398900727609_1298408673_n.jpg

--- надополнето: 1 август 2012 во 15:44 ---
Лани знамето беше изработено од страна на еден наш фан, беше ставено на официјалната страна на фб на Арсенал и беше одбрано, потоа изработката беше од нивна страна, а од наша страна беше само задоволството.

Сега колку што читам вие треба сами да го изработите и испратите , а за тоа треба финансии (али за вас тоа не е проблем нели, доволно е само еден повик и се ќе биде средено:D)
Арсенал на вас ви го платило знамето а ние сами ќе треба.
И после некој ќе каже дека Челзи трошел повеќе од Арсенал :D

Челси.мк се депоненти во Тутунска? :D Ќе направам редирект на парите :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom