Г
Гучи
Гостин
1. Агер можеби не е најдобар али е во топ 3 кога е здрав, недостаток му е што е стаклен па затоа неможе да ја одржува формата..неможе ни 2 месеци да истера без повреда.Можеби глупо беше што генерализирав, ама ако си ја следел темава ќе си знаел дека Агер беше едно време правен најдобар стопер во Премиер, Хендерсон и Шелви за најголеми таленти во Англија, Суарез за најдобар шпиц и најдобар играч во премиер, Џерард за најдобар играч во премиер во изминати 20 години, а сега и Керол дека е класа шпиц.
2. Хендерсон на 2 пати е избиран за најдобар млад играч во Сандерленд, што доволно говори за неговите квалитети.. Шелви го сметаат за наследник на Џерард и е еден од најперспективните играчи што моментално ги има Англија, заедно со Вилшер, Клеверли, Чемберлен, Родвел (зборам за играчи од средина) итн итн.
3. За Џерард, според мене (а верувам на сите навивачи на Ливерпул) е, и неможеш да ми го смениш мислењето..како навивач на Ливерпул сигурно нема да го сметам Гигс, нели?
А за Суарез и Керол ме мрзи да пишувам сеа, и онака ке се вртиме у круг и ке се објаснуваме ај поздрав..