Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Манчини вика дека Тевез нема шанси да го прател на позајмица, само да го купат од Милан можело :D Фала богу дека нејќе да го даде на позајмица, ќе видат што зеле од Милан, ќе им го вратат одма, па пак после барање купци.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Има ли поголем доказ од тоа што Суарез изјави дека го навредил Евра? Ама ајде да не се навраќаме назад, 30 страници беше дискутирано за ова.
Значи Суарез призна оти го нарекол Негро и Негрито што во неговата земја незначи расистичка навреда и баш заради тоа јас велам требаше да се казни ама со 2-3 утакмици неиграње, а не со 8

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе кој сте вие да одредувате казна бе?
Се знај во АНГЛИЈА е строго казниво да се навредува на расна основа! Еве јас би рекол малку му се , за да му дојди умот уште 5-6 да му приклаат.
Малку се 8 и?
Мојот збор против вашиот и шо сеа?
Ништо ќе си го мериме денеска цел ден овде, ќе троламе кој побрзо пишува:tapp:
Го казнија го казнија за негово добро , во иднина да биди попаметен :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе кој сте вие да одредувате казна бе?
Се знај во АНГЛИЈА е строго казниво да се навредува на расна основа! Еве јас би рекол малку му се , за да му дојди умот уште 5-6 да му приклаат.
Малку се 8 и?
Мојот збор против вашиот и шо сеа?
Ништо ќе си го мериме денеска цел ден овде, ќе троламе кој побрзо пишува:tapp:
Го казнија го казнија за негово добро , во иднина да биди попаметен :icon_lol:
Ако се станувало паметен од казни, значи ти не си бил казнет во живот.

Него, арно викаш. Во Англија. Евра не е ни Енглез, а ни Суарез е некој што би требало да вреѓа на расна основа (Местик). Меѓутоа, кој го тркала Суарез кој почна со проблемите уште од потегот „а ла Тајсон“ од Ајакс.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако се станувало паметен од казни, значи ти не си бил казнет во живот.

Него, арно викаш. Во Англија. Евра не е ни Енглес, а ни Суарез е некој што би требало да вреѓа на рањсна основа (Местик). Меѓутоа, кој го тркала Суарез кој почна со проблемите уште од потегот „а ла Тајсон“ од Ајакс.
Абе те знаат дома дека си голем давеж или не се понашаш така пред нив мамара си и овде само лапаш муви?

Кара , ќе си пија казна не е битно од кај е Евра , битно е црнче така да ... го нарече и ете си попи казна , туку овде плачите не оти е голема казната , туку немате некој што знае да дај гол во екипата.УПС!
Да имате 35 милионско КЛАСА напаѓачиште .....

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Последниве 30 страни се за играчи од Ливепул се пишува, те ги споредуваат со други, те ги судат, па формата ја анализираат.
Ај да се пишува за играчи од првите 4 екипи ќе разберам ама ова стварно нема смисла...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Последниве 30 страни се за играчи од Ливепул се пишува, те ги споредуваат со други, те ги судат, па формата ја анализираат.
Ај да се пишува за играчи од првите 4 екипи ќе разберам ама ова стварно нема смисла...
Абе Ацика тетоец, како се вика темата бе паше?

И дали мислиш дека со твојот просветлувачки коментар помогна во подигањето на квалитетот на темата, или пак, за разлика од оние што зборуваат само за Ливерпул, ти беше off-topic. Мојш да процениш?

Инаку, да бидам во склад со темата... едвај ја чекам утакмицата вечер со Њукасл. Интересно ќе биде како Керол ќе се однесува со неговите amigos. И дали ќе се повтори ефикасниот меч од 2008 година од овој период (N - L 1-5)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Абе Ацика тетоец, како се вика темата бе паше?

И дали мислиш дека со твојот просветлувачки коментар помогна во подигањето на квалитетот на темата, или пак, за разлика од оние што зборуваат само за Ливерпул, ти беше off-topic. Мојш да процениш?
Не сум помогнал за подигање на квалитетот ама кажав што мислам, досадно ми е кога и да влезам на темава све за суарез, керол, џерард ко да се најдобри играчи у пл.

Стварно досадно.

П.С. ти мојш да процениш дека претеравте со "анализите"

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не сум помогнал за подигање на квалитетот ама кажав што мислам, досадно ми е кога и да влезам на темава све за суарез, керол, џерард ко да се најдобри играчи у пл.

Стварно досадно.

П.С. ти мојш да процениш дека претеравте со "анализите"
Значи, сакаш да заклучиш дека, доколку ги немаше досадните коментари за Ливерпул и се околу Ливерпул, достигнувајќи до резервниот состав за косење трева на Енфилд, ќе немаше никаков коментар на темата? Нели? :)

ЈАс се сложувам со твојата примедба, меѓутоа, секој може да го смени текот на дискусијата. Проблемот е што никој не се труди да ја направи подобра, туку сите се одлучуваат да дадат примедба како таа не чини.
Ете, биди прв кој ќе и даде на темата нов колосек.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Иде трансфер период ќе има добра дискусија. донт вори ;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Навистина........:tapp:

Али добро, Арсенал се во топ 4...и ти и твоите "сопартијци" можете да развивате дискусија тука.....и покрај тоа што е темата за ПЛ....аххх....Ајнштајнеееее!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Ај некое појаснување за ова, ако е толку СТРОГО во Англија што не ги санкционира другиве !?
406387_291502764234963_168174886567752_896249_167841670_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom