Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислам дека ова е последна сезона за него во Виган, наводно некој од бордот на Виган рекол дека неговите тактики се за понапредни фудбалери од тие што ги има Виган па ништо чудо да оди во друг клуб летово. Астон Вила можеби?
--- надополнето: 16 април 2012 во 23:28 ---

Нејќеше да се поздрави со еден од Виган па на крајот едвај пушти некако рака па се спречкаа.
Џек пот!Тој требаше да го земат минатата сезона Астон Вила,а не оној посранконо жуто клинецон ги отпадна Бирмингем во втора лига,што очекуваја овие од Астон вила,епа сеа нека му копа нека бидат во долниот дел од табелата!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Мислам дека ова е последна сезона за него во Виган, наводно некој од бордот на Виган рекол дека неговите тактики се за понапредни фудбалери од тие што ги има Виган па ништо чудо да оди во друг клуб летово. Астон Вила можеби?

Нејќеше да се поздрави со еден од Виган па на крајот едвај пушти некако рака па се спречкаа.
Ќе им треба на Вила добар менаџер да ги врати во Премиер...:icon_lol: до тука се одржаа со помош на Гивен...
И голманот не верувам да остане, ќе им го земат побогативе...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Мислиш дека МекЛиш, не е способен и другиот тим од Бирмингем да го прати во втора лига?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислиш дека МекЛиш, не е способен и другиот тим од Бирмингем да го прати во втора лига?
Способен е, како не, затоа мислев од следната сезона Мартинез да преземе :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Таман и Тошак би требало да го отпуштат па ќе се отвори ново работно место...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Makedonec_7 Зошто кобиш бе море?? Загарантирано трето место и пред Челзи а? ТЕ МОЛАМ друг пат не давај мислење за резултат на Арсенал. :D

За номинацииве, РВП за играч на годината, а Агуеро за млад играч на годината. Паркер незаслужено номиниран и постојат минимум 5 играчи што заслужуваат да се најдат на негово место.

Изгледа без Артета до крајот на сезонава...:place:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
мартинез е многу добар пријател со сопственикот на виган така да одказ тешко дека би добил а и сам да си замине тешко

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Makedonec_7 Зошто кобиш бе море?? Загарантирано трето место и пред Челзи а? ТЕ МОЛАМ друг пат не давај мислење за резултат на Арсенал. :D

За номинацииве, РВП за играч на годината, а Агуеро за млад играч на годината. Паркер незаслужено номиниран и постојат минимум 5 играчи што заслужуваат да се најдат на негово место.

Изгледа без Артета до крајот на сезонава...:place:
Демек можиш да ме тагниш во пост ? Уууууу твитерашки ! :D Абе ајде, ти озбилно мислеше дека ќе победиме после тие 2 гола ? Мора да се спасат Виган, ние учени сме да одиме по потешкиот пат, не бери гајле.

Апла беше ова второто полувреме, Арсенал не ни шутнаја на гол. :pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Демек можиш да ме тагниш во пост ? Уууууу твитерашки ! :D Абе ајде, ти озбилно мислеше дека ќе победиме после тие 2 гола ? Мора да се спасат Виган, ние учени сме да одиме по потешкиот пат, не бери гајле.

Апла беше ова второто полувреме, Арсенал не ни шутнаја на гол. :pos:
Абе ти исполни го тоа за што те замолив, па нема да берам гајле. :P

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Значи може твитерашки reply a?
е ај да пробам: Makedonec_7 Продолжи да кобиш ;). Ако нејќеш да кобиш пробај да леброниш. Кажи како ќе не победите убедливо :D :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Значи може твитерашки reply a?
е ај да пробам: Makedonec_7 Продолжи да кобиш ;). Ако нејќеш да кобиш пробај да леброниш. Кажи како ќе не победите убедливо :D :)
Не не, јас мислам дека Челзи ќе ни врати, за поразот во првиот дел од сезоната и тука ќе биди 1-3 :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да бе, Виган со нивниот буџет со кој можат да ја купат левата рака и слепото црево на Ван Перси отидоа во ФА со куферчето...
Многу ми сте смешни..толку време гледате фудбал и не научивте како одат работите во тој поглед и дека денес не постои фудбал туку се е бизнис во овој поглед...кога можи ПСЖ да се бори за титула и да потрошат милиони за да направат тим за конечно по долги години да ги израдуваат своите навивачи да фатат да местат бидејќи во Вилијам Хил и во bwin над 600 милиони уплата имаше за нивна победа и со тоа воедно губат титула ,тогаш не знам што е толку чудно Арсенал на кои не му е потребна победата и каде имаше голема уплата на он лајн кладилниците(бидејќи немаше други сигурни утакмици денес),и каде кладилниците сеуште се оштетени и треба да земаат пари бидејќи натпреварот Палермо-Јувентус каде заврши 0-2 обложувачите како нас имаа милијарди уплатено за победа на Јувентус и плус победата на Мадрид со Атлетико ги дотолчи уште толку..РАЗБЕРИ..НИКОЈ НЕ ГИ ПРАШУВА АРСЕНАЛ ИЛИ ВИГАН КОЈ КОЛКУ ПАРИ ИМААТ или Виган не платија ништо туку КЛАДИЛНИЦИТЕ И МАФИЈАТА си ја збркаа работата бидејќи едноставно мора да се има некаков обрт на парите...ама(скоро 80%) вие сте далеку од таа проблематика што мислите дека секој натпревар што се игра е реален па многу ми е тешко и комплицирано да ви објаснувам на сите бидејќи ионака нема да се согласите а и плус да ви цртам ме мрзи па терајте..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Многу ми сте смешни..толку време гледате фудбал и не научивте како одат работите во тој поглед и дека денес не постои фудбал туку се е бизнис во овој поглед...кога можи ПСЖ да се бори за титула и да потрошат милиони за да направат тим за конечно по долги години да ги израдуваат своите навивачи да фатат да местат бидејќи во Вилијам Хил и во bwin над 600 милиони уплата имаше за нивна победа и со тоа воедно губат титула ,тогаш не знам што е толку чудно Арсенал на кои не му е потребна победата и каде имаше голема уплата на он лајн кладилниците(бидејќи немаше други сигурни утакмици денес),и каде кладилниците сеуште се оштетени и треба да земаат пари бидејќи натпреварот Палермо-Јувентус каде заврши 0-2 обложувачите како нас имаа милијарди уплатено за победа на Јувентус и плус победата на Мадрид со Атлетико ги дотолчи уште толку..РАЗБЕРИ..НИКОЈ НЕ ГИ ПРАШУВА АРСЕНАЛ ИЛИ ВИГАН КОЈ КОЛКУ ПАРИ ИМААТ или Виган не платија ништо туку КЛАДИЛНИЦИТЕ И МАФИЈАТА си ја збркаа работата бидејќи едноставно мора да се има некаков обрт на парите...ама(скоро 80%) вие сте далеку од таа проблематика што мислите дека секој натпревар што се игра е реален па многу ми е тешко и комплицирано да ви објаснувам на сите бидејќи ионака нема да се согласите а и плус да ви цртам ме мрзи па терајте..
Држи вода, и јас делам мислење. Можи за нас изгледа невозможно, но како што сегде има мафија or whatever, така и тука во фудбалот. Јас сум убеден, во тоа 100%. Кога можат да убиваат претседатели на најмоќни земји, заради тоа, не знам шо е тешко да се намести некој меч.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Држи вода, и јас делам мислење. Можи за нас изгледа невозможно, но како што сегде има мафија or whatever, така и тука во фудбалот. Јас сум убеден, во тоа 100%. Кога можат да убиваат претседатели на најмоќни земји, заради тоа, не знам шо е тешко да се намести некој меч.
неможиш да му докажиш на некои кои не се инволвирани во тоа и на некои кои мислат дека се што гледаат е вистина..јас не велам дека секој натпревар е местен но повеќето натпревари што се играат од април до крајот на сезоната се договорени поради триста други работи што произлегле низ целата сезона..не е ништо тешко и комплицирано само кладилниците мора да си ги вратат загубените пари и то е то

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom