Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Многу ми сте смешни..толку време гледате фудбал и не научивте како одат работите во тој поглед и дека денес не постои фудбал туку се е бизнис во овој поглед...кога можи ПСЖ да се бори за титула и да потрошат милиони за да направат тим за конечно по долги години да ги израдуваат своите навивачи да фатат да местат бидејќи во Вилијам Хил и во bwin над 600 милиони уплата имаше за нивна победа и со тоа воедно губат титула ,тогаш не знам што е толку чудно Арсенал на кои не му е потребна победата и каде имаше голема уплата на он лајн кладилниците(бидејќи немаше други сигурни утакмици денес),и каде кладилниците сеуште се оштетени и треба да земаат пари бидејќи натпреварот Палермо-Јувентус каде заврши 0-2 обложувачите како нас имаа милијарди уплатено за победа на Јувентус и плус победата на Мадрид со Атлетико ги дотолчи уште толку..РАЗБЕРИ..НИКОЈ НЕ ГИ ПРАШУВА АРСЕНАЛ ИЛИ ВИГАН КОЈ КОЛКУ ПАРИ ИМААТ или Виган не платија ништо туку КЛАДИЛНИЦИТЕ И МАФИЈАТА си ја збркаа работата бидејќи едноставно мора да се има некаков обрт на парите...ама(скоро 80%) вие сте далеку од таа проблематика што мислите дека секој натпревар што се игра е реален па многу ми е тешко и комплицирано да ви објаснувам на сите бидејќи ионака нема да се согласите а и плус да ви цртам ме мрзи па терајте..
Секогаш кога послаб тим ќе победи фаворит, мора да е местено...it`s teh juwes mah boi...
Посебно навивачи на клубот кој загубил им служи како утеха “абе брат местено иначе ќе им напукавме 5-6“...
Арсенал загуби и од КПР пред ова (а тие се послаби и од Виган), имаше еден куп шанси вчера, против Челзи судиите “не видоа“ два офсајди од по 3 метра за да загуби Виган.
И како оди таа работа, од Вилијам Хил дојдоа со куферчето и му кажаа на Ван Перси кој зема колку...100К фунти неделно or something дека мора да се преправа или на Бенајун да шутира точно под статива ама голманот со врв на прсти да ја одбрани.
Колку би платиле чисто ме интересира...посебно на Венгер да шета како Балтазар пред аут линија и да се дере на судии за да не се “посумња“ дека е местена...
Со овој пораз и со тој од КПР Арсенал може да прокоцка настап во ЛШ.

Италија е друга приказна...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.815
Поени од реакции
11.437
Ако руни им ја носи титулата на манчестер, со 2 гола помалце на крај од рвп, не знам која е логиката рвп да биде најдобар играч :icon_mrgr: најдобар стрелец е друг муабет ипак.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Ако руни им ја носи титулата на манчестер, со 2 гола помалце на крај од рвп, не знам која е логиката рвп да биде најдобар играч :icon_mrgr: најдобар стрелец е друг муабет ипак.

Како и секогаш во твој стил :cool:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.883
Абре Ван Перси пред тоа се закачи.. Па сеа овој го заебава изгледа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дерби - Арсенал Ливерпул 4:4
Гол - Бекам против Вимблдон, се мислев дали тој или на Ле Тисие, ама ај бидна
Прослава - САФ и Кид, првата ПЛ титула на мастерот :icon_lol:
Одбрана - Кудичини вс Тотенхем

Тимот:

Capture.PNG
Преголема е конкуренцијата

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Конкуренцијата е преголема ама во нападот Ширер и Анри се незаменливи и секој кој ќе постави некој друг напаѓач на било кое место мислам дека ќе биди претерано иако за мене Дрогба е нумеро уно...а и Лампард мислам дека статистички е најдобриот среден играч на сите времиња(во голови и асистенции) плус има и огромен придонес за својот тим во Премиер..и тој заслужува да биди.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Утакмица - Арсенал-Тотенхем 4:4
Гол - Тиери Анри/Денис Бергкамп
Прослава - Булард/Луа Луа
Одбрана - Кудичини/Јаскелаинен

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ма каков пола тим бе??
Цел,алооо цел :)

Истиот тим го имаме. :D Фали некое од голчињата на РВП, а тоа што Бејл и Силва се во комбинација на своите позиции е смешки..
--- надополнето: 17 април 2012 во 18:06 ---
Па најдобар стрелец може да ја земе Руни зошто има уште 4 утакмици до крај, а нас не ни свират пенали. :P Додека за другово, ако завршиме во топ4, 50 посто од работата ќе биде ко да ја направил РВП со своите засега 27 гола и 10 асистенции од вкупно 67 гола на Арсенал. Кај вас, Руни има 24 гола и 4 асистенции, ама од 82 гола.
--- надополнето: 17 април 2012 во 18:11 ---

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.822
Поени од реакции
5.628
натпревар -> Тотенхем Манчестер 3:5
гол -> Ширер (Њукасл - Евертон)
прослава -> Кецбаја (Њукасл - Болтон)
одбрана на голман -> Кушчак (Виган - ВБА)
тим - Шмајхел, Диксон, Стам, Видиќ, Харт, Бекам, Кин, Сколс, Гигс, Ширер(ван Нистелрој) Анри

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Looks like this Premier League season is going to be the 2nd time Moses has lead his people to safety...

:pos:
Good one. :D

Шала на страна, овој кое дрво беше првата сезона кога го купија... мислам од Свонси го зедоа тогаш за 2 милиони, оваа сезона кога и да го гледав не ми се веруваше дека е истиот играч.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Дајте линк за овие тимовите што ги правите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom