Секогаш кога послаб тим ќе победи фаворит, мора да е местено...it`s teh juwes mah boi...Многу ми сте смешни..толку време гледате фудбал и не научивте како одат работите во тој поглед и дека денес не постои фудбал туку се е бизнис во овој поглед...кога можи ПСЖ да се бори за титула и да потрошат милиони за да направат тим за конечно по долги години да ги израдуваат своите навивачи да фатат да местат бидејќи во Вилијам Хил и во bwin над 600 милиони уплата имаше за нивна победа и со тоа воедно губат титула ,тогаш не знам што е толку чудно Арсенал на кои не му е потребна победата и каде имаше голема уплата на он лајн кладилниците(бидејќи немаше други сигурни утакмици денес),и каде кладилниците сеуште се оштетени и треба да земаат пари бидејќи натпреварот Палермо-Јувентус каде заврши 0-2 обложувачите како нас имаа милијарди уплатено за победа на Јувентус и плус победата на Мадрид со Атлетико ги дотолчи уште толку..РАЗБЕРИ..НИКОЈ НЕ ГИ ПРАШУВА АРСЕНАЛ ИЛИ ВИГАН КОЈ КОЛКУ ПАРИ ИМААТ или Виган не платија ништо туку КЛАДИЛНИЦИТЕ И МАФИЈАТА си ја збркаа работата бидејќи едноставно мора да се има некаков обрт на парите...ама(скоро 80%) вие сте далеку од таа проблематика што мислите дека секој натпревар што се игра е реален па многу ми е тешко и комплицирано да ви објаснувам на сите бидејќи ионака нема да се согласите а и плус да ви цртам ме мрзи па терајте..
Ако руни им ја носи титулата на манчестер, со 2 гола помалце на крај од рвп, не знам која е логиката рвп да биде најдобар играч најдобар стрелец е друг муабет ипак.
Ама не озбилно, овој титула ќе им донесе на јунајтед. Ме чуди тоа брате мил арсеналовски.Како и секогаш во твој стил
Истиот тим го имаме. Фали некое од голчињата на РВП, а тоа што Бејл и Силва се во комбинација на своите позиции е смешки..Ма каков пола тим бе??
Цел,алооо цел
Па најдобар стрелец може да ја земе Руни зошто има уште 4 утакмици до крај, а нас не ни свират пенали. Додека за другово, ако завршиме во топ4, 50 посто од работата ќе биде ко да ја направил РВП со своите засега 27 гола и 10 асистенции од вкупно 67 гола на Арсенал. Кај вас, Руни има 24 гола и 4 асистенции, ама од 82 гола.Ако руни им ја носи титулата на манчестер, со 2 гола помалце на крај од рвп, не знам која е логиката рвп да биде најдобар играч најдобар стрелец е друг муабет ипак.
Good one.Looks like this Premier League season is going to be the 2nd time Moses has lead his people to safety...