Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не му требаше на РвП ова на крајот...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Јес да се овие од Виган цигани, али ќе изгубат до крај, бидете сигурни.:icon_mrgr:
А зарем стварно ти мислеше дека Виган не може да победи при 2 гола на полувреме кога се бори за опстанок, а Арсенал речиси секако е 3? Виган ќе се спаси сезонава, во тоа може да бидеш сигурен.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Мартинез заслужува да остане у ПЛ, добар тренер е само што Виган има ужасна екипа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Милсма апла се гледа дека на Виган му се помогнува да не испаднат..демек супер силните Виган се стегнаа и ги победија Јунајтед и Арсенал(на гости) а претходно неможеа Вест Бромвич да ги победат...и тоа сите вкладилница каде што бев денес спомнуваа дека ќе киксни Арсенал и повеќето ја играа ГГ..кладилниците го уништија фудбалот дефинитивно

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Како почнаа виган на почетокот на сезоната мислев дека годинава им нема спас
ама у последно време играат солидно и имаат добри шансе да останат у пл

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Јес да се овие од Виган цигани, али ќе изгубат до крај, бидете сигурни.:icon_mrgr:
Секош се џековаш пред натпревари прогнози дааваш....
Бетар од Пеле си станал :facepalm:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не се сомневав дека е наместена:icon_lol:

Луѓе фудбал е, не може секогаш фаворитот да победува. Секое изненадување и пресврти во второ полувреме за вас се наместени.
Гледајте малце со други очи, а не само обложување ви влегло во глава и се ви се сведува на тоа.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Милсма апла се гледа дека на Виган му се помогнува да не испаднат..демек супер силните Виган се стегнаа и ги победија Јунајтед и Арсенал(на гости) а претходно неможеа Вест Бромвич да ги победат...и тоа сите вкладилница каде што бев денес спомнуваа дека ќе киксни Арсенал и повеќето ја играа ГГ..кладилниците го уништија фудбалот дефинитивно
Зошто бе Џони,цела година си го ладат сеа видоја им жежи под нозе,мораја да се стегнат мотивирани се до даска мора да останат во ПЛ! :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахаха барем Аце ќе фатеше, вака ни победа ни пари :))))))

H

HoT IcE

Гостин
Секош се џековаш пред натпревари прогнози дааваш....
Бетар од Пеле си станал :facepalm:
Интересно ми е да се правам џек, но немој бе да ме споредуваш со Пеле, јас од 20 утакмици погодам една, он ниедна..:pos:
И во право сте сите што ми правите мајтап, не знам кај ми беше паметот дека Арсенал ќе је сврти утакмицата, ех море топџии.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Мартинез заслужува да остане у ПЛ, добар тренер е само што Виган има ужасна екипа.
Добар тренер, вади максимум од нискобуџетни играчи, како и лани ги нема никаде 25-30 кола и на крај going into troll mode. Го истролаа Ливерпул, Манју и Арсенал а Челзи го спасуваа судии...истото го прави Блекбурн десетина сезони, само оваа им нема спас...

Да бе, Виган со нивниот буџет со кој можат да ја купат левата рака и слепото црево на Ван Перси отидоа во ФА со куферчето...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добар тренер, вади максимум од нискобуџетни играчи, како и лани ги нема никаде 25-30 кола и на крај going into troll mode. Го истролаа Ливерпул, Манју и Арсенал а Челзи го спасуваа судии...истото го прави Блекбурн десетина сезони, само оваа им нема спас...

Да бе, Виган со нивниот буџет со кој можат да ја купат левата рака и слепото црево на Ван Перси отидоа во ФА со куферчето...
Мислам дека ова е последна сезона за него во Виган, наводно некој од бордот на Виган рекол дека неговите тактики се за понапредни фудбалери од тие што ги има Виган па ништо чудо да оди во друг клуб летово. Астон Вила можеби?
--- надополнето: 16 април 2012 во 23:28 ---
Што направи ?
Нејќеше да се поздрави со еден од Виган па на крајот едвај пушти некако рака па се спречкаа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom