Vidic15
Капитенот
- Член од
- 2 јули 2009
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 511
Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Јес да се овие од Виган цигани, али ќе изгубат до крај, бидете сигурни.![]()
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
А зарем стварно ти мислеше дека Виган не може да победи при 2 гола на полувреме кога се бори за опстанок, а Арсенал речиси секако е 3? Виган ќе се спаси сезонава, во тоа може да бидеш сигурен.Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Секош се џековаш пред натпревари прогнози дааваш....Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Зошто бе Џони,цела година си го ладат сеа видоја им жежи под нозе,мораја да се стегнат мотивирани се до даска мора да останат во ПЛ!Милсма апла се гледа дека на Виган му се помогнува да не испаднат..демек супер силните Виган се стегнаа и ги победија Јунајтед и Арсенал(на гости) а претходно неможеа Вест Бромвич да ги победат...и тоа сите вкладилница каде што бев денес спомнуваа дека ќе киксни Арсенал и повеќето ја играа ГГ..кладилниците го уништија фудбалот дефинитивно
Интересно ми е да се правам џек, но немој бе да ме споредуваш со Пеле, јас од 20 утакмици погодам една, он ниедна..Секош се џековаш пред натпревари прогнози дааваш....
Бетар од Пеле си станал![]()
Добар тренер, вади максимум од нискобуџетни играчи, како и лани ги нема никаде 25-30 кола и на крај going into troll mode. Го истролаа Ливерпул, Манју и Арсенал а Челзи го спасуваа судии...истото го прави Блекбурн десетина сезони, само оваа им нема спас...Мартинез заслужува да остане у ПЛ, добар тренер е само што Виган има ужасна екипа.
Да бе, Виган со нивниот буџет со кој можат да ја купат левата рака и слепото црево на Ван Перси отидоа во ФА со куферчето...Милсма апла се гледа дека на Виган му се помогнува да не испаднат..демек супер силните Виган се стегнаа и ги победија Јунајтед и Арсенал(на гости) а претходно неможеа Вест Бромвич да ги победат...и тоа сите вкладилница каде што бев денес спомнуваа дека ќе киксни Арсенал и повеќето ја играа ГГ..кладилниците го уништија фудбалот дефинитивно
Што направи ?Не му требаше на РвП ова на крајот...
Мислам дека ова е последна сезона за него во Виган, наводно некој од бордот на Виган рекол дека неговите тактики се за понапредни фудбалери од тие што ги има Виган па ништо чудо да оди во друг клуб летово. Астон Вила можеби?Добар тренер, вади максимум од нискобуџетни играчи, како и лани ги нема никаде 25-30 кола и на крај going into troll mode. Го истролаа Ливерпул, Манју и Арсенал а Челзи го спасуваа судии...истото го прави Блекбурн десетина сезони, само оваа им нема спас...
Да бе, Виган со нивниот буџет со кој можат да ја купат левата рака и слепото црево на Ван Перси отидоа во ФА со куферчето...
Нејќеше да се поздрави со еден од Виган па на крајот едвај пушти некако рака па се спречкаа.Што направи ?