Зошто мислам дека Ван Перси сакаше да се подрави,а овој нешто се курчеше,за разлика од овие форумџииве што го осудија Перси?Еве го РВП за тие што прашуваа вчера.
![]()
Да не сака да се изгушкаат ебагоНе ја видов ситуацијата вчера, само од ова. Мене ми изгледа како да сакаше Колдвел убаво да се поздрават, му пружа убаво десна рака, а Перси само онака му подава лева и затоа го одби, му бараше убав поздрав, а овој изреагира како што изреагира.
Не викам дека треба да се осудува некој или дека направиле којзнае што, да не бидам погрешно сфатен.
Најдобар меч - Ливерпул - Арсенал 4:4
Нерешено ке биде 2-2Не не, јас мислам дека Челзи ќе ни врати, за поразот во првиот дел од сезоната и тука ќе биди 1-3![]()
Лјунберг или Гигс пред Роналдо?Најдобар меч - Ливерпул - Арсенал 4:4
Најдобра одбрана - Томаш Кушчак (првата за Виган)
Најдобра прослава - Џими Булард
Најдобар гол - Денис Бергкамп
Тим:
![]()
Нерешено ке биде 2-2
--- надополнето: 17 април 2012 во 13:06 ---
Лјунберг или Гигс пред Роналдо?
И двајцата, мене дилема ми беше само Бекам или Љунгберг, Гигс у секој случај мора да биде во ваков тим.Нерешено ке биде 2-2
--- надополнето: 17 април 2012 во 13:06 ---
Лјунберг или Гигс пред Роналдо?
Чудно што од 11 има 5 играчи на Арсенал и еден бивши исто така..Најдобар меч - Ливерпул - Арсенал 4:4
Најдобра одбрана - Томаш Кушчак (првата за Виган)
Најдобра прослава - Џими Булард
Најдобар гол - Денис Бергкамп
Тим:
![]()
Па да.. ама како што кажав. Глупаво е што мешаат. Некако нема добар изборКој е Роналдо у споредба со овие двајца шо имат напраено за тимовите нивни ?
Сам си го даде одговорот за Ронало зашто не е во ваков тимКај мене
Тотенхем-Јунајтед: 3-5 (еден од најголемите пресврти воопшто во фудбалот)
Гол: Вејн Руни против Сити!
Најдобра одбрана: Јаскелаинен
За составов, малце како глуп избор да имаат дадено
Воопшто не ми се бендисува тоа што мешаат сегашност со минато. Пример Бејл е екстра играќ, меѓутоа го знаеме (како игра на високо ниво) само 2-3 год. и мислам дека не би можел да се рамни со Гигс или компанија.
Море ќути. Пак кај него 5 се. Ја кога потполнував 7-8 играчи од Јунајтед ставивЧудно што од 11 има 5 играчи на Арсенал и еден бивши исто така..
Значи пола тим Арсенал![]()