Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Керик годинава ја играше позицијата на Паркер па има 3 пати подобра статистика од него и офанзивно и дефанзивно. Али ок, нека иде Англија на Европско со Бери и Милнер, затоа ќе се чудат кај згрешиле.
--- надополнето: 16 април 2012 во 21:10 ---

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
цела сезона да играа вака .... Виган играат колку да не испаднат, кога ќе им гори под нозе нитро вклучуваат и тераат.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Цела сезона се резервирани и кога е завршница на сезоната се распукуваат. Само ме плаши што постигнаа 2 голови за брзо време, да не им се случи истото што им се случи на Тотенхем. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Челзи се извадија со Виган сега Јунајтед и Арсенал нека го јадат :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Реприза ќе биде од Арсенал - Тотенхем.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Мора бар бод да освои Арсенал. Инаку против Челзи ќе биде победа или ништо.

H

HoT IcE

Гостин
Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Јес да се овие од Виган цигани, али ќе изгубат до крај, бидете сигурни.:icon_mrgr:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Го мрзам Тотенхем ама единствен играч кој го почитувам од тој тим е токму Паркер.

Ајде да видиме статистика и тоа само помеѓу Сонг и Паркер - двајцата се дефанзивни средњаци.

Паркер изиграл само 20 натпревари цела сезона во ПЛ нема гол нема асистенција
Сонг изиграл 29 натпревари има 1 гол и 11 асистенции - позиција дефанзивен централен

И како тоа Паркер е подобар од Сонг? Или Паркер автоматски добива + бодови поради тоа што е енглез?
Не ме јеби, сезонава Паркер не е најдобар дефанзивен средњак во ПЛ и никој неможе да ме убеди во тоа а најмалку треба да се најде на листа од 6 најдобри играчи воопшто во ПЛ каде подобри од него сезонава беа еден куп други (Мата, Модрич, Јаја Туре, Демпси, Ба, Кабаје итн итн)
Не можеш да ми кажеш дека најдобриот играч на Тотенхем(заедно со Бејл) оваа сезона, не заслужил да биде кандидиран. Не викам дека не заслужиле и други, да беше ставен Сонг, сигурно нема да искоментирав, дека Паркер требало место него.
Од тие кандидирани, само Харт не знам што бара, кога не беше ни најдобар голман оваа сезона.
А што бара Чембрлејн не ми е јасно. Со што он заслужил да биде кандидиран. Прашање е дали има бар 10 утакмици почнато оваа сезона. Изигра 2 добри партии по ред и еден одма се полета да пише, дека требало да иде на ЕП:facepalm:

Крај краева, банални се овие расправии, кој (не)требало да би биде кандидиран, кога уште пред кандидирање се знаеше кој ќе биде избран.
Глупости, зарем стварно мислите дека Виган ќе победи на Емирати?
Јес да се овие од Виган цигани, али ќе изгубат до крај, бидете сигурни.:icon_mrgr:
Мхм, сега ќе им пуштат 2 гола на Арсенал од офсајд, oh wait...:icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Крај краева, банални се овие расправии, кој (не)требало да би биде кандидиран, кога уште пред кандидирање се знаеше кој ќе биде избран.
А кој ќе биде избран? Лани кој требаше да биде избран а кој беше избран?
Искрено чим влезе Паркер тука меѓу овие 6, можно е него да го наместат пошто е енглез... баш интересно ќе биде да видиме кого ќе изберат.

H

HoT IcE

Гостин
Не можеш да ми кажеш дека најдобриот играч на Тотенхем(заедно со Бејл) оваа сезона, не заслужил да биде кандидиран. Не викам дека не заслужиле и други, да беше ставен Сонг, сигурно нема да искоментирав, дека Паркер требало место него.
Од тие кандидирани, само Харт не знам што бара, кога не беше ни најдобар голман оваа сезона.
А што бара Чембрлејн не ми е јасно. Со што он заслужил да биде кандидиран. Прашање е дали има бар 10 утакмици почнато оваа сезона. Изигра 2 добри партии по ред и еден одма се полета да пише, дека требало да иде на ЕП:facepalm:

Мхм, сега ќе им пуштат 2 гола на Арсенал од офсајд, oh wait...:icon_lol:
3696-bitch-please.jpg
5-1.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
До утре да играт нема гол да дадат,на крајот Венгер пак ке вика по судиите а уствари треба по 2 клоци на сите играчи :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сепак нема пресврт :).
Мосес изигра супер исто и голманот нивни се покажа кога требаше

Статус
Затворена за нови мислења.