Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Auditore

Гостин
Сте нашле на Блу Арми да му се правите мангупи и паметни..аман бе, па човекот ни самиот не знае за кого навива, а и зошто навива, односно знам дека за Челзи почнал да навива заради Мурињо и дека тој е главниот човек затоа што Челзи е тоа што е денес.
Јас му го видов паметот(кој го нема), не знам за вас, и не знам зошто уште му реплицирате, иако е дел од фан-клуб Челзи тој е црна офца кај нас и само шири провокаторски коментари и атмосфера, кисс.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Не го чепкајте бе Блу Арми копуци едни. Отсекогаш сум велел дека детето има потенцијал само си го троши навивајќи за погрешни клубови :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
За чудо, податок кој ниту јас не го знаев се додека и не ми потврдија.. Венгер најплатен менаџер на Островот !!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
zatoa ne im se buni na gazdite haha :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
League Goals/Games 2011:
Ronaldo 30 goals in 25 games, Mario Gomez 26 in 25, Messi 24 in 26, Van Persie 23 in 25

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
BBC MATCH OF THE DAY 1 DOWNLOAD LINKS

BBC MATCH OF THE DAY 2 DOWNLOAD LINKS

ENGLISH PREMIER LEAGUE FULL MATCH - LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED - SKY SPORTS
SKY SPORSTS HIGHLIGHTS>LIVERPOOL VS MANCHESTER UNITED
SKY SPORTS HIGHLIGHTS>ARSENAL VS SUNDERLAND
SKY SPORTS HIGHLIGHTS>NEWCASTLE VS TOTTENHAM

--- надополнето: Oct 17, 2011 10:26 AM ---
Сте нашле на Блу Арми да му се правите мангупи и паметни..аман бе, па човекот ни самиот не знае за кого навива, а и зошто навива, односно знам дека за Челзи почнал да навива заради Мурињо и дека тој е главниот човек затоа што Челзи е тоа што е денес.
Јас му го видов паметот(кој го нема), не знам за вас, и не знам зошто уште му реплицирате, иако е дел од фан-клуб Челзи тој е црна офца кај нас и само шири провокаторски коментари и атмосфера, кисс.
За греота си ..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
А ти психијатар, па да процениш дали се загревота овие двајца или не? o_O
А ти си видел некаде на форумов фанови на еден ист тим да се навредуваат ??.. Гледаат фудбал од 2008ма и ке ми кажуваат приказни за Мурињо..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А ти си видел некаде на форумов фанови на еден ист тим да се навредуваат ??.. Гледаат фудбал од 2008ма и ке ми кажуваат приказни за Мурињо..
Колку што знам Rosemberg е за Ливерпул....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom