ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.763
- Поени од реакции
- 43.964
Значи сепак за Челзи си бил....За пенисовидниов орган кој ми е во гаќи наречен пенис или на маалски речник ( КУР ! ) ... За него сум !!
Значи сепак за Челзи си бил....За пенисовидниов орган кој ми е во гаќи наречен пенис или на маалски речник ( КУР ! ) ... За него сум !!
Еве ја ќе те лајкнам,зошто во крвта ни е.Во крвта им е...
Ти пак, си прогрчки настроен. Знаеш зошто?Blue Army e дефинтинво повеќе за Сити него за Челзи
И ти дојде да ме просветлиш?Ти пак, си прогрчки настроен. Знаеш зошто?
- Потпишан си рашан кид, односно ја спомнуваш Русија, земја православна која се сака со Грција, на сметка на македонија, односно доста латентно и го закачуваат црнечкиот на православна основа. И секаква...
- На аватарот го имаш Перо Антиќ кој еднаш играше за Црвена Ѕвезда, која ептен се сака со Олимпијакос, пак на православна основа и анти македонизам.
- Перо Антиќ игра сега за Олимпијакос и знајме кој е олимпијакос и се околу него.
Дали
гледаш
колку
е
глупо
сето
тоа
?
Темата е за Премиер лига. Јас можам да пишувам само за Фулам ако сакам
Ливерпул си има фан клуб
Уствари, што запнавте сите кој за кого навива?
Има разлика меѓу „е за Сити“ и „ги симпатизира“ Сити.И ти дојде да ме просветлиш?
Не гледам ништо погрешно што пишав дека Арми е за Сити,пошто знам дека го симпатизира клубот.
Ај чим лапнала нека е за убаво.Има разлика меѓу „е за Сити“ и „ги симпатизира“ Сити.
Реков, јас сум за Ливерпул, и ги симпатизирам Донкастер.
Не сум за Донкастер. Фактички, ме заболе за Донкастер
Донкастер... Лапнала Донка штрафцигер...
Хаха, не башАј чим лапнала нека е за убаво.
Те држат некои фрустрации од денеска тебе изгледа
Не е во ред нешто страната, пишува некои глупости, табела ќе добиеш наредна недела. :Рццц ме утепа нетот многу спор дај некој нека постира моменталната табела ПЛ 2011/2012 по можност некој фан на Јунајтед : P
ај да си симпатизер на Сити ама фан на клуб од РАЗЛИЧНА лига сфаќам ама за Челзи кој е неколку бодови само од Сити не ми е јасно
инаку горе-доле резултатите од вчера се очекувани, уште Сандерленд утре да слави победа и таман ќе си биде