Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.964
За пенисовидниов орган кој ми е во гаќи наречен пенис или на маалски речник ( КУР ! ) ... За него сум !!
Значи сепак за Челзи си бил.... (y)

В

Вори

Гостин
Во крвта им е...
Еве ја ќе те лајкнам,зошто во крвта ни е.

Не бидете толку ограничени и глупи и не генерализирајте.Ако еден или двајца ги симпатишаат Сити,не се сите фанови на Челзи такви.

И дај вие прекинете веќе со дркање на Балотели и Де Јонг,куров ми.Навивате за Челзи,што кој ташак пишувате за Сити или за некој друг.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Blue Army e дефинтинво повеќе за Сити него за Челзи:icon_mrgr:
Ти пак, си прогрчки настроен. Знаеш зошто?

- Потпишан си рашан кид, односно ја спомнуваш Русија, земја православна која се сака со Грција, на сметка на македонија, односно доста латентно и го закачуваат црнечкиот на православна основа. И секаква...
- На аватарот го имаш Перо Антиќ кој еднаш играше за Црвена Ѕвезда, која ептен се сака со Олимпијакос, пак на православна основа и анти македонизам.
- Перо Антиќ игра сега за Олимпијакос и знајме кој е олимпијакос и се околу него.

Дали
гледаш
колку
е
глупо
сето
тоа
?

Темата е за Премиер лига. Јас можам да пишувам само за Фулам ако сакам
Ливерпул си има фан клуб

Уствари, што запнавте сите кој за кого навива? :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ти пак, си прогрчки настроен. Знаеш зошто?

- Потпишан си рашан кид, односно ја спомнуваш Русија, земја православна која се сака со Грција, на сметка на македонија, односно доста латентно и го закачуваат црнечкиот на православна основа. И секаква...
- На аватарот го имаш Перо Антиќ кој еднаш играше за Црвена Ѕвезда, која ептен се сака со Олимпијакос, пак на православна основа и анти македонизам.
- Перо Антиќ игра сега за Олимпијакос и знајме кој е олимпијакос и се околу него.

Дали
гледаш
колку
е
глупо
сето
тоа
?

Темата е за Премиер лига. Јас можам да пишувам само за Фулам ако сакам
Ливерпул си има фан клуб

Уствари, што запнавте сите кој за кого навива? :)
И ти дојде да ме просветлиш?
Не гледам ништо погрешно што пишав дека Арми е за Сити,пошто знам дека го симпатизира клубот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Место да навивате за Сити, треба да дојдете да им дадете поддршка на The Real Blues (а.к.а плавите на фудбал) :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И ти дојде да ме просветлиш?
Не гледам ништо погрешно што пишав дека Арми е за Сити,пошто знам дека го симпатизира клубот.
Има разлика меѓу „е за Сити“ и „ги симпатизира“ Сити.
Реков, јас сум за Ливерпул, и ги симпатизирам Донкастер.
Не сум за Донкастер. Фактички, ме заболе за Донкастер

Донкастер... Лапнала Донка штрафцигер...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Има разлика меѓу „е за Сити“ и „ги симпатизира“ Сити.
Реков, јас сум за Ливерпул, и ги симпатизирам Донкастер.
Не сум за Донкастер. Фактички, ме заболе за Донкастер

Донкастер... Лапнала Донка штрафцигер...
Ај чим лапнала нека е за убаво.
Те држат некои фрустрации од денеска тебе изгледа:icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ај чим лапнала нека е за убаво.
Те држат некои фрустрации од денеска тебе изгледа:icon_lol:
Хаха, не баш
Ме држат мене фрустрации ама од илјада деветстотини осумдесет и четврта
Поздрав иначе :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Една не погодив денес... И Стоук си победи, Сити полесно од очекувањата, а и на Болтон, веројатно ќе му тргни.. Како за малер, веројатно ќе ја погодам само Арсенал ! :))

Ф

Фил Ајви

Гостин
ццц ме утепа нетот многу спор дај некој нека постира моменталната табела ПЛ 2011/2012 по можност некој фан на Јунајтед : P

ај да си симпатизер на Сити ама фан на клуб од РАЗЛИЧНА лига сфаќам ама за Челзи кој е неколку бодови само од Сити не ми е јасно

инаку горе-доле резултатите од вчера се очекувани, уште Сандерленд утре да слави победа и таман ќе си биде

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
ццц ме утепа нетот многу спор дај некој нека постира моменталната табела ПЛ 2011/2012 по можност некој фан на Јунајтед : P

ај да си симпатизер на Сити ама фан на клуб од РАЗЛИЧНА лига сфаќам ама за Челзи кој е неколку бодови само од Сити не ми е јасно

инаку горе-доле резултатите од вчера се очекувани, уште Сандерленд утре да слави победа и таман ќе си биде
Не е во ред нешто страната, пишува некои глупости, табела ќе добиеш наредна недела. :Р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom