Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ехее ти текнува ли пред дедо ное кога ве тепавме муабетов...факт е дека кени се бранеше и се плашеше од јунајтед, на домашен терен. 5 месеци го чува жерард за да ги побие и пак ништо, само бодче. А тактиката ок поставена да, ама дефанзивна сепак, а зошто? Зошто му се стесна шупчето пред утакмица. Друга работа, нема што да ги пцујам децата во случај да изгубеа...работата е што од вселена се гледаше дека нема да дозволат да изгубат, бидејќи се гладни за успеси и трофеи, не се налик на хендерсон и компанија, наводно идни ѕвезди кои мора прво да ги научат да играат со топка, па да почнат во прв тим...од тоа пусто надевање, 20 години не сте освоиле титула (ништо лично).
Ама да се вадам на тоа дека младичи играле и да пцујам, тоа не.
Колку само мизерен пост....колку само набедување, без факти....па доколку би дознал Кени за ова, би можел да те тужи за лажна изјава, не подкрепена со факти :) хахаха.....комедиии си човеку.....комедии!!!

Џерард бил чуван...хахаха :pos: Од каде ова, те молам...од каде? :) хахахахаах

И, како тоа не пцуете по младичи....подсети се добро...не ли беше Рафаел...кого го колневте до смрт...за грешките на еден надпревар минатата сезона (не ми текнува кој, подсети ме те молам)

убаво ти пишав.....класика :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ќе ме израдува со веројатно тогаш 60тата во ПЛ. Сепак фала на желбите подобро да ти се врати па при крајот на твојот живот да дочекаш и 5 во ЛШ а можеби и повеќе козјнае ( ако живееш преку 100 години сигурно ќе дочекаш )
И ако сте биле подобри сакаш сега точак да ти купам? :) Еден ваков црвен

Ako гледав така ќе навивав за Реал или Милан така да вакви фори можеш дома да продаваш!

А за точак може јас да ти купам, како утеха за тоа што тимот ти е очаен повеќе од 20 години :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Ako гледав така ќе навивав за Реал или Милан така да вакви фори можеш дома да продаваш!

А за точак може јас да ти купам, како утеха за тоа што тимот ти е очаен повеќе од 20 години :)
Е па ајде купи ми. Ама кога ќе освоиме титула не го враќам :)
--- надополнето: Oct 17, 2011 6:26 PM ---
Колку само мизерен пост....колку само набедување, без факти....па доколку би дознал Кени за ова, би можел да те тужи за лажна изјава, не подкрепена со факти :) хахаха.....комедиии си човеку.....комедии!!!

Џерард бил чуван...хахаха :pos: Од каде ова, те молам...од каде? :) хахахахаах

И, како тоа не пцуете по младичи....подсети се добро...не ли беше Рафаел...кого го колневте до смрт...за грешките на еден надпревар минатата сезона (не ми текнува кој, подсети ме те молам)

убаво ти пишав.....класика :)
Утакмицата со Баерн претпоставувам.
Друго......нели еднаш реков дека дечково е навистина смешен и подобро му е да води некакво шоу. Гледам уште ништо не направил во тој поглед. Па ајде бре mans време ти е човече. Ти си идната ѕвезда гарантирам :coffee:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/evra-laze-54061.html

Дали полека излага на виделина лажното обвинение......?!
Евра треба да се јави во ФА откако ќе се врати клубот од Романија и тогаш ќе почне разврската. Ова се чисти шпекулации за дали е лага или вистина.

Иначе глупости ова за да нема испаѓање, не верувам дека некој нормален би се согласил.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Евра треба да се јави во ФА откако ќе се врати клубот од Романија и тогаш ќе почне разврската. Ова се чисти шпекулации за дали е лага или вистина.

Иначе глупости ова за да нема испаѓање, не верувам дека некој нормален би се согласил.
и јас не очекував дека е вистина.....сепак, категорично пиштолџијата ги отфрлил обвинувањата....!!!

а за испаѓањето....многу јасно дека нема логика....која е поентата да се борат тогаш од чемпионшип.....или пак...да инвестираат послабите тимови во јаки играчи, за да се борат за опстанок...кога знаат дека вака и онака, ќе бидат во премиер.....и само ќе добиваат пари од спонзори и тв права :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.337
Мала е разликата помеѓу Премиер и Чемпионшип лигата..
Така да на некои му е сеедно што се во Чемпионшип, си има и таму добивки..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па не е баш мала :) Нозе се кршат во последното коло за да не се испадне, Блекпул изгубија пола играчи баш поради тоа што испаднаа и објавија дека се во голем минус. И Еват можеа да го изгубат ама мислам дека највеќе од грижа на совест остана со нив :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Инвестицииите во еден клуб од премиер лига, вредат како пола чемпионшип..... парите за тв права не се ни приближно исти што ги добиваат (патем, кој глеа чемпионшип надвор од англија)....со тоа и промоцијата на клубовите и играчите надвор од англија е повторно сведена на минимум.....парите за спонзорство повторно неможат да се споредат!!!! јас еве знам за ЛФЦ....дбива 20милиони фунти годишно од Стандард Чартерд.....а тука ти е и Адидас!!!

Продажба на дресови и останата опрема не е иста ако си во ПЛ..или Чемпионшип....(во поглед на промоција....)
--- надополнето: Oct 17, 2011 10:28 PM ---
П.С. Иако ние сите мислиме дека никој не сака да испадне...никогаш не мислиме на работите од друга перспекктива....немање финансии...и одење во понизок ранг да биде единствен излез....!!!! затоа мислам дека е невозможно да дојде до ова :)

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.509
Поени од реакции
9.330
Мала е разликата помеѓу Премиер и Чемпионшип лигата..
Така да на некои му е сеедно што се во Чемпионшип, си има и таму добивки..
ne veruvam deka Angliskata federacija ke dozvoli da se igra bez ispaganje, ako slucajno toa se sluci gotovo e od taa liga, barem za mene e zavrsena, liga kade nema ispaganje i dosadna, toa ne e liga,pola prvenstvo ke bide sranje cisto sranje, za sto ke igraat klubovite koga i taka ne im gajle dali ke zavrsi 7 mesto ili posldno.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.337
ne veruvam deka Angliskata federacija ke dozvoli da se igra bez ispaganje, ako slucajno toa se sluci gotovo e od taa liga, barem za mene e zavrsena, liga kade nema ispaganje i dosadna, toa ne e liga,pola prvenstvo ke bide sranje cisto sranje, za sto ke igraat klubovite koga i taka ne im gajle dali ke zavrsi 7 mesto ili posldno.
Не го реков јас тоа дека нема да има или ќе има испаѓање. Без испаѓање/влегување во лигата и тоа за една Премиер лига, нема да е лига тоа за мене.
Но за мене, а и што сум слушал по телевизиите некои тамошни стручњаци збореа дека и нема некоја голема разлика помеѓу тие лиги, полни стадиони, земање пари од тв права..спонзорства. Е сеа нормално дека во премиер ќе се малце поголеми добивките..плус имаш и излез во Европа ако си во таа лига и ако добро котираш. Секој сака да игра во повисок ранг, но и не му менува толку многу 1-2 сезони да се во чемпионшип.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.509
Поени од реакции
9.330
Не го реков јас тоа дека нема да има или ќе има испаѓање. Без испаѓање/влегување во лигата и тоа за една Премиер лига, нема да е лига тоа за мене.
Но за мене, а и што сум слушал по телевизиите некои тамошни стручњаци збореа дека и нема некоја голема разлика помеѓу тие лиги, полни стадиони, земање пари од тв права..спонзорства. Е сеа нормално дека во премиер ќе се малце поголеми добивките..плус имаш и излез во Европа ако си во таа лига и ако добро котираш. Секој сака да игра во повисок ранг, но и не му менува толку многу 1-2 сезони да се во чемпионшип.
vo prethodniot post imase takov link ostaveno so najava, istoto go citav i na drug sajt zatoa taa vest ja prokomentirav, a toa sto zboruvas za dobivkiete toa e sosema druga rabota, mene mi bese muabetotot za vesta koja e najavena sto licno smetam deka ke bide steta ako se ostvari,amerikancite sakaat da furaat nekoj nivni film ama ova sepak e Anglija... da ne dolzam

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Aбе, претходно го тупеа и со „Ренџерс и Селтик во Премиер лига“... Сега, пробаа со малку понелогични работи, но, со свој интерес. Битно да се редат приказни.

Лукративни...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Друго......нели еднаш реков дека дечково е навистина смешен и подобро му е да води некакво шоу. Гледам уште ништо не направил во тој поглед. Па ајде бре mans време ти е човече. Ти си идната ѕвезда гарантирам :coffee:
Идна сегашна мината не е битно, ѕвезда сум знам...ама побитно е што не не победивте а притоа егото и гордоста ваша не ви дозволува да се согласите со фактот што фергусон му ги покажа јајцата на кени и на цел ливерпул во саботата и дека со (реално кажано) најакиот состав ништо не направи....а дека жерард беше чуван, беше...така да изјавите на кени дека не го рачуна ова дерби како дерби, туку како обичен натпревар, пропаднаа во вода...и да, не сум пцуел младинци, ебави фактите :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom