- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 1.086
Па и требаше некој да и каже вака на таа квази судијка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ја Илма... си купува карта за учество во Големиот Брат
- Ne znam zašto je došlo do ovolike zbrke na svim portalima zbog mog komentara na Emininom statusu. Ništa loše nisam mislila, samo hoću da kažem da mi je srušila snove, svojom odlukom, ali ja i dalje nju poštujem, kao i sve ostale članove žirija, i kao sve starije osobe od mene. Toliko... - napisala je Ilma.
Radi podsećanja, Ilma je na Emininom statusu o "X Factor-u" stavila sledeći komentar: - Hvala ti Emina, imaš svoju decu i da Bog da te usrećili kao što si ti mene
Девојчево, штампирано е од рожба на чело дека е подмукло и недоквакано. Колку само си лета у облаци, на почетак ја исфорцираа и мислеа дека х-фактор ќе ја дичи у облаци до победа. Глупост
Вистина е дека Илма премногу се воздигнуваше во облаци, уште повеќе со навивачката група која постојано извикуваше Илма ми те волимо. Вообразена е, уште на првата аудиција изјави: - Не знам, неки су баш љубоморни на мене, баш ме гледају чудно и то ми смета. Ја не волим то. Во смисол, Бич, ај ем ту фејмос фор ју.
Но, кој може да гарантира дека тоа е токму нејзиниот профил и дека не напишал некој друг?
Хмм, не мислам баш дека Доктори ќе победат. Искрено,Тамара и Лукијан се најслаби,ама најмногу ги форсираат од сите. Пак ќе има местенка некоја и ќе победи некој од нив двајца..за жал. Даниел нема шанса во никој случај да победи,пошо е Македонец.Мои претпоставки за финалето (иако за денешната епизода сосема погрешив):
Лукијан (кој ми е многу симпатичен) и Тамара се најслаби. Маид очигледно публиката не го сака. Даниел е Македонец. Значи според мене, Доктори ќе победат.