Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека е некоја фан страна на Илма и дека некој што пишува на таа страна незадоволен па го пишал тој коментар. Нема друга работа Илма ќе и пишува на Емина вакви коментари.[DOUBLEPOST=1394047090][/DOUBLEPOST]тука читам дека имало доста луѓе што потпишале петиција за да и се одземе лиценцата за X Factor откако вчера Илма да го напушти шоуто
http://teve.ba/article/17487/peticija-za-oduzimanje-licence-x-factoru

Последно уредено:
- Ne znam zašto je došlo do ovolike zbrke na svim portalima zbog mog komentara na Emininom statusu. Ništa loše nisam mislila, samo hoću da kažem da mi je srušila snove, svojom odlukom, ali ja i dalje nju poštujem, kao i sve ostale članove žirija, i kao sve starije osobe od mene. Toliko... - napisala je Ilma.
Radi podsećanja, Ilma je na Emininom statusu o "X Factor-u" stavila sledeći komentar: - Hvala ti Emina, imaš svoju decu i da Bog da te usrećili kao što si ti mene

Баш реков браво што девојчево стоички го поднесе поразот. Ако е ова точно, срамота.

И после Чато бил лигле,плачел ова она,па за оваа свиња брката што треба да се каже ? Од секад сум викал пее,ама гадно суштество е,и се познава по фаца дека е погана. Не ја бранете на таа карта дете ова она,ако земала да пее ќе си има ист третман како сите натпреварувачи,а не да пишува,да колне. Глупача мала..

besnata-ilma-suptilno-ja-prokolna-emina-na-facebook-3.jpg

Девојчево, штампирано е од рожба на чело дека е подмукло и недоквакано. Колку само си лета у облаци, на почетак ја исфорцираа и мислеа дека х-фактор ќе ја дичи у облаци до победа. Глупост

По ова Илма е целосно обрукана..... да пишела некоја навреда од типот Емина е ваква, таква... ај де де, нормално нервоза....., ама да и ги колне децата кои ништо не и направиле е стварно дебилно.... така пејачка не се станува.....

Вистина е дека Илма премногу се воздигнуваше во облаци, уште повеќе со навивачката група која постојано извикуваше Илма ми те волимо. Вообразена е, уште на првата аудиција изјави: - Не знам, неки су баш љубоморни на мене, баш ме гледају чудно и то ми смета. Ја не волим то. Во смисол, Бич, ај ем ту фејмос фор ју.
Но, кој може да гарантира дека тоа е токму нејзиниот профил и дека не напишал некој друг?

Вистина е дека Илма премногу се воздигнуваше во облаци, уште повеќе со навивачката група која постојано извикуваше Илма ми те волимо. Вообразена е, уште на првата аудиција изјави: - Не знам, неки су баш љубоморни на мене, баш ме гледају чудно и то ми смета. Ја не волим то. Во смисол, Бич, ај ем ту фејмос фор ју.
Но, кој може да гарантира дека тоа е токму нејзиниот профил и дека не напишал некој друг?

Па со едноминутно читање на постовите на истиот профил, сигурна сум дека е нејзиниот. Нема понашање девојчето, ми беше жал што отпадна, ама откога и го разгледав профилот видов и други ствари кои не доликуваат на јавна фаца, така да воопшто не ја жалам што отпадна.

10 души до сега испаднаа и никој ништо не рече ... брков најде клетви да фрла. Свиња гадна :гомце:

Mногу ми се драми оние што викаат дека Маид не знаел да пее на англиски и дека ќе биде кражба ако он победи.. Па ова јас како што знам е Балкански х-фактор и се бира балканска ѕвезда, дечкото одлично си ги вози песните од овие простори и со право ќе си биде ѕвезда за разлика од останатите такмичари кои се одлични пејачи на англиски јазик.. Ни еден од нив нема во животот да сними песна на англиски јазик туку ќе си ги пејат песните на Ријана, Адел и Роби Вилијамс во некои рандом кафичи кај што ќе настапуваат.

Па уште и сељак го викаат, зошто сељак? За разлика од препотентната Тамара и ултра разгалената Илма дечкото си се сосема океј и искулиран. Башка и имаше најдобри настапи, ниту еден друг такмичар не видов да се разигра на сцена, све нешто стојат со микрофонот и пејат како химна да пејат.

Тотално промашено е шоуво искрено, концептот утнат до максимум. Шта речи.

Него глеам за Илма има доста поделени мислења, според мене девојчето си пее одлично но сепак е дете и треба да видиме како ќе и се одвива кариерата кога ќе почне да и мутира гласот, имало мал милион вакви вундер кидс на 13-14 години а потоа да ги снема.
Некако ми делува како да има нешто покварено во неа, мислам дека е пре разгалена прво од нејзините, а потоа и од судиите уште од првиот настап, некако пред време ја направија ѕвезда и толку му треба на 14 годишен мозок, еднаш да му кажеш ти си врвот ти си најдобар одма си умишља дека и нема рамен.. Убаво пиша некој погоре, 2-3 пати има изреагирано од типот bitches i am too famous for you.

Мои претпоставки за финалето (иако за денешната епизода сосема погрешив):
Лукијан (кој ми е многу симпатичен) и Тамара се најслаби. Маид очигледно публиката не го сака. Даниел е Македонец. Значи според мене, Доктори ќе победат.
Хмм, не мислам баш дека Доктори ќе победат. Искрено,Тамара и Лукијан се најслаби,ама најмногу ги форсираат од сите. Пак ќе има местенка некоја и ќе победи некој од нив двајца..за жал. Даниел нема шанса во никој случај да победи,пошо е Македонец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom