Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Ех, а Алекса? Алекса може не пееше нешто баш убаво, ама има многумина пејачи на екс ју просториве што пејат и многу полошо од него и имаат кариера.Да да, сигурно нема врска со тоа што и се љубоморни девојките, ако се лажеме.![]()
Можеби кај тебе нема, ама кај 99% од девојките е љубомора, верувај. Мене Тамара ми се допаѓа, и на лик и како пејачка, ама не ми е подобра од Даниел, па и Маид до негде. Лукијан и она ми се тука негде, ради ограниченоста, а Доктори се посебна прича, бенд се и у глобала ми се допаѓаат. И ја не реков нигде дека треба она да победи него дека без потреба се хејта Тамара. По претходниот лајв на ФБ имав преку 10 статуси од девојчиња пишани за тоа како можела Тамара да ни се допаѓа на нас машките пошо била екстремно грда... И тоа статусиве пишани од девојки кои имаат 20+ години, не од првоодделенки.
Сите мажи и на ФБ и на форумов одма почнаа со муабети дека бил како коњ, со бубулици и случно, а дечкото е како кукла. Тоа не е љубомора?
Мразам такви муабети кога некој се фаќа за физички изглед. Мразам. Имал бубулици, не знам Тамара имала избацена вилица, Илма имала брк, мислам одвратно однесување.
Легитимен е муабетот на пример да се искритикува облеката која не беше соодветна за годините на Илма, па и за никој друг жив, ама да се плука за изглед и да се зумираат луѓе само за да им се најдат мани ми е одвратно.
Никој бре не гледа да каже нешто позитивно, да најде нешто позитивно у луѓето...
Легитимно е некој да не ти се допаѓа или да те иритира, тоа е веќе енергијата која ја оддава одреден човек, а е субјективна и зависи од човек до човек како ќе ја препознае, ама навредување луѓе за физички изглед ми е бљак.