Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Господ здравје да ти даде. Само шо сакав воа да го пишам ама си ме преварил. Кoја завист човече ке проумрат од љубомора![]()
Јас ја читам темата од почеток до крај и не сретнав некој коментар од женско што ја мрази Тамара или да добијам впечаток дека е од љубомора. Глупости се тоа. Повеќето после аудицијата ја сметавме за фаворит, ама што после тоа почна да прави невидено утки не и е лепота крива. Мене лично она ми е преубава, малце не баш елоквентна и снаодлива што ми квари впечаток за неа како личност, и сосема просек за пеење од досегашното прикажано. Жими вчера ми беше онака ОК.
Пее најлошо или не ти се свиѓа?
Тоа се две различни категории.
Кажи ми точно зошто пее најлошо, од музички аспект, секако бидејќи некако си експерт...![]()
Дека не стигна до тука,затоа немаше!Александра Секулиќ беше 6 пати поубава од Тамара па немаше толку негативни мислења за неа.
Дека не стигна до тука,затоа немаше!![]()
Тие што излегле не ги коментирам...., но за Лукијан и Тамара јас незнам како стигнаа до тука кога се далеку од професијата пеач/каДржи вода ова.
Баш забележив и на фб , ептен ја хејтаат Тамара. Пее добро , не е нешто посебно али на моменти знае да блесне. Али толкав хејт немаше ни за Фифи , кој патем пееше доста добро но го хејтаа за неговиот специфичен изглед и лајфстајл.![]()
Одисеја,more like оди сељак.
јеботе, неможам да престанам да ја слушам, одсекогаш ме ежела оваа од лео мартин. Браво Маиде, браво!
Го болит вистината..СКАНДАЛ: Тепачка во „Х Фактор“
Вчера вечерта, на последната емисија пред супер финалето на „Х Фактор“ изби скандал!
![]()
По завршувањето на емисијата, Славко Калезиќ, поради кој многумина беа збунети и изненадени од неговото појавување на сцената на „Х Фактор“, ја нападнал водителката Ана Михајловски поради нејзиниот коментар пред неговиот настап.
Имено, целата приказна започнала непосредно пред емитувањето на шоуто, во текот на генералната проба. Ана доживеала непријатно изненадување кога видела дека Калезиќ ќе се појави во емисијата, па направила мал скандал.
- Почна да вика ‘Тргнете ми го овој мајмун од сцена’ а откако продукцијата одби да го направи тоа, Ана го повика обезбедувањето и заедно со нив си отиде во својот апартман, вели извор сведок на случувањето. Сепак, тука не завршува приказната, Ана настапот на Славко го најави со несоодветни зборови па дури не му го спомна ниту името, па по завршувањето на шоуто, Ана се упатила кон својот апартман зад студијата, каде на вратата се појавил Славко!
- Дивјачки удираше по вратите на апартманот на Ана, а водителката мораше да се заклучи и да ја турне фотелјата до бравата. Вриштеше: ‘Отвори да видиш што е Црногорец, сега ќе те здробам’ и целата зграда го слушна. На крајот мораше да интервенира обезбедувањето кое го оддалечило од апартманот, додава изворот. Ана не сакала да го напушти апартманот, се додека не била сигурна дека опасноста, односно Славко, си заминал од студијата. Актерите на скандалот се недостапни за коментари.