deXterche
тадаммм
Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бела боја, 8000 евра (без регистрација)Епа ајде со здравје да си ја возиш(користиш)...
и да те служи многу години
ме интересира колку точно плати за колата?
и каква боја е?:salut:
Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Епа ај честито ...
majstore kupi si edno peugeot 206!! na staro e mn poevtino od 8 000!! em ke si vozis marka kola, ubava konforna!!! ja vozam mn e dobra nema da zazalis!!!!
:pos2:majstore kupi si edno peugeot 206!! na staro e mn poevtino od 8 000!! em ke si vozis marka kola, ubava konforna!!! ja vozam mn e dobra nema da zazalis!!!!
:pos2:Француска кола без пари да ми даваат не земам повеќе, доста мака видов од "марка" кола. Ако пежото е МАРКА форд е маркиште
Фала на сите за честитките
Ајде честито Декстерче и вози претпазливоДенес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Пежо е крш кола ама Рено и Цитруен не знам дали се кршto e to