Автомобил до 8000€

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Епа ајде со здравје да си ја возиш(користиш)...
и да те служи многу години:)

ме интересира колку точно плати за колата?
и каква боја е?:):):salut:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Епа ајде со здравје да си ја возиш(користиш)...
и да те служи многу години:)

ме интересира колку точно плати за колата?
и каква боја е?:):):salut:
Бела боја, 8000 евра (без регистрација)

Фала фала, поубава да си купиш :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Декс... со здравје да си ја возиш, добра да и е среќата :)

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Епа ај честито ...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Nekako se poeftinile ovie ford fiesti mislev deka se okolu 10000 evra inace super kola ima eden drugar slicna na tvojata po skopje ako si od skopje se dvizi mn ubavo.Cestitki i od moja strana i da go vidis samo dobroto od nejze.Pozdrav:)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114

Епа ај честито ...
Со здравје да си ги возите новите автомобили, deXterche ти твојата Фиеста, а Vnuce неговата 207:vozbud::vozbud::vozbud:

Д

Демијан

Гостин
majstore kupi si edno peugeot 206!! na staro e mn poevtino od 8 000!! em ke si vozis marka kola, ubava konforna!!! ja vozam mn e dobra nema da zazalis!!!!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
majstore kupi si edno peugeot 206!! na staro e mn poevtino od 8 000!! em ke si vozis marka kola, ubava konforna!!! ja vozam mn e dobra nema da zazalis!!!!
Чекај а форд не е марка? Што те тера да мислиш дека форд се далеку понеквалитетни од пежо?

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Честито и од мене. jejeje Знам какво е чувството коа ќе ти купат нова кола. hehe:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
:pos2::tapp:Француска кола без пари да ми даваат не земам повеќе, доста мака видов од "марка" кола. Ако пежото е МАРКА форд е маркиште :pos:

Фала на сите за честитките

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
:pos2::tapp:Француска кола без пари да ми даваат не земам повеќе, доста мака видов од "марка" кола. Ако пежото е МАРКА форд е маркиште :pos:

Фала на сите за честитките
Ако го исклучиме muscle car / pick up сегментот... кој што е стриктно американска филозофија, и нема допирна точка со Форд во остатокот од светот, а уште помалце со овој сегмент од пазарот... Пежото е пореномирано и подокажано од Фордот во секоја смисла.

Но, не би се согласил дека подобар избор ти е 206ка на старо, отколку Фиеста на ново... Во никој случај. Факт е дека си купил убаво количе, за уште поубава цена и не дозволувај било кој да те убедува во спротивното!

p.s. Пеперутке.. фала многу :) Да те збирам и тебе за на пиво? :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ајде честито Декстерче и вози претпазливо:)...дувај се низ град сега ко паунhehe....

Бај д веј...
Пежо е крш кола ама Рено и Цитруен не знам дали се кршto e to

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Пежо е крш кола ама Рено и Цитруен не знам дали се кршto e to
Со оглед на тоа дека Пежо и Цитроен е една иста ствар (PSA, anyone?)... нема многу логика реченицава, нели ?

А, колку е Пежо крш покажува бројката на продадени коли, нели ? :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom