Бела боја, 8000 евра (без регистрација)Епа ајде со здравје да си ја возиш(користиш)...
и да те служи многу години
ме интересира колку точно плати за колата?
и каква боја е?:salut:
Епа ај честито ...Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Со здравје да си ги возите новите автомобили, deXterche ти твојата Фиеста, а Vnuce неговата 207Епа ај честито ...
Чекај а форд не е марка? Што те тера да мислиш дека форд се далеку понеквалитетни од пежо?majstore kupi si edno peugeot 206!! na staro e mn poevtino od 8 000!! em ke si vozis marka kola, ubava konforna!!! ja vozam mn e dobra nema da zazalis!!!!
Честито и од мене. jejeje Знам какво е чувството коа ќе ти купат нова кола. hehe:Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
:pos2:Француска кола без пари да ми даваат не земам повеќе, доста мака видов од "марка" кола. Ако пежото е МАРКА форд е маркиштеmajstore kupi si edno peugeot 206!! na staro e mn poevtino od 8 000!! em ke si vozis marka kola, ubava konforna!!! ja vozam mn e dobra nema da zazalis!!!!
Ако го исклучиме muscle car / pick up сегментот... кој што е стриктно американска филозофија, и нема допирна точка со Форд во остатокот од светот, а уште помалце со овој сегмент од пазарот... Пежото е пореномирано и подокажано од Фордот во секоја смисла.:pos2:Француска кола без пари да ми даваат не земам повеќе, доста мака видов од "марка" кола. Ако пежото е МАРКА форд е маркиште
Фала на сите за честитките
Ајде честито Декстерче и вози претпазливо...дувај се низ град сега ко паунhehe....Денес бев до Форд Охрид, ја нарачав Фиестата (бела, 3 врати, 1.3, 70 коња, серво волан и абс). Фала на сите што дадоа совет, вистина помогнавте. Фиестата треба Среда да е стигната здравје. Уште еднаш фала
Со оглед на тоа дека Пежо и Цитроен е една иста ствар (PSA, anyone?)... нема многу логика реченицава, нели ?Пежо е крш кола ама Рено и Цитруен не знам дали се кршto e to