Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тогаш 5000-ка е. Оти ми рекоа дека не е 560. Другиот (нели два се во БТ, другиот златен...овој црниот беше златна боја за тие што не знаат, бил 5600).

Иначе Мерцедесов е донесен од Германија, купен на лицитација од Ѓуптин (Ром, Циган...) некаде 2004-2005 година.

Беше без браници и без издувни грани (никаков ауспух) брчеше...корнеше. Во Торпедо Битола му местеа работи што му фалеа.

Многу интересен модел Opel Kapitan 2500cc ... првпат гледам вакво нешто ... огласот е неколку минути стар :)

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=962837

5335a59c-998d-49ad-9348-1903d3a5a096.jpg

17423c45-769d-4154-b978-1d1f33234aa2.jpg

4f17b2f5-628c-4f65-ac6b-bb0be070b28c.jpg

Незнам ама би сакал да знам
ако некој се има јавено нека каже

Не знам зошто некој би продавал вакво нешто... Инаку сликите од бро ги видов прв пат уште пред неколку месеци, време беше да исплива некаде.

Не знам зошто некој би продавал вакво нешто... Инаку сликите од бро ги видов прв пат уште пред неколку месеци, време беше да исплива некаде.
за пари?

Јас не би го продал ова нешто никогаш .. . . тоа се истите слики шо ми ги прати

Горе имате одличен пример зошто да не вервате на миена кола... погледнете ја бојата на сликите од Bro, и на оние од огласот... Истата кола, на таа од огласот колку посвежо изгледа бојата, само заради тоа што е водена!

Да не знае некој колку и бара на Гиата?

Не знам, а сакам да знам.

--- надополнето ---

Горе имате одличен пример зошто да не вервате на миена кола... погледнете ја бојата на сликите од Bro, и на оние од огласот... Истата кола, на таа од огласот колку посвежо изгледа бојата, само заради тоа што е водена!

Тоа значи дека ако се исполира ќе изгледа така (сјајот)

Абе отвори на Пазар3 напиши Ferrari излегува и Fiat Coupe ама не значи дека е Ферари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom