е за последното грешиш... во договорот стои која кола со кои броеви на мотор и шасија ти ја продава. ако не се тие, продавачот можеш да го тужиш за измама...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛЕЛЕЕ очај на векот !!!! количево ем не личи на ништо, ем THUNING НЕ се пишува така ама тоа е
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=939838
,![]()
И ме интересира што му е ова кај левиот фар кај маската како кругче ?
![]()
Ме интересира што му е ова кај левиот фар кај маската како кругче ?
400 евра? За тие пари (ако толку имаш мерак) ќе најдиш почовечки Ескорт мк2.
Абе ти провери си... ќе му се фатиш за стапот ако ти ги земи парињата и ти тупни нешто шашаво. Ажурноста на нашите судови знаеме колкава е, шише ќе свиткаш ако го тужиш. Становите од цели згради ги продаваа на 10 души еден, па никому ништо, за кола не прајме муабет...е за последното грешиш... во договорот стои која кола со кои броеви на мотор и шасија ти ја продава. ако не се тие, продавачот можеш да го тужиш за измама...
Абе ти провери си... ќе му се фатиш за стапот ако ти ги земи парињата и ти тупни нешто шашаво. Ажурноста на нашите судови знаеме колкава е, шише ќе свиткаш ако го тужиш. Становите од цели згради ги продаваа на 10 души еден, па никому ништо, за кола не прајме муабет...
Башка фордовите (пример) имаат број на шасија на под. Оние што се генерација со мојот, ретко кој е доволно здрав да нема корозија кај бројот (истото беше и кај мене). И можи да немаш никаков проблем со колата се да е легално, ама да неможиш да ја регистрираш оти не се читаат броевите.
Јас ја однесов на технички и побарав да ми се внесе нов број на шасија, оти стариот беше корозиран, се читаа само последните 6 бројки во 2007 кога го внесуваа, сега не се чита ништо. И така бидна, си платив 800 денари, ми турија број на шасија на подкрило и сега сум раат.