Ova e definitiven kraj na karierata na Nadal. Tazno e malce ali jebiga, ne moze sekoj vrven sportist da ima happy end.
Zasluzeno Nando, mecot ne trebase ni vo pet seta da odi, vo site pet bese podobar Verdasko.
Коби реко чуда да се десе...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova e definitiven kraj na karierata na Nadal. Tazno e malce ali jebiga, ne moze sekoj vrven sportist da ima happy end.
Zasluzeno Nando, mecot ne trebase ni vo pet seta da odi, vo site pet bese podobar Verdasko.
eпа не може сите да бидат како ФедерерOva e definitiven kraj na karierata na Nadal. Tazno e malce ali jebiga, ne moze sekoj vrven sportist da ima happy end.
Како мислиш да бидат како Федерер? Да играат до 35 години? Во ред тоа, ама Надал има 29, а пропаднат е од 27 и пол.eпа не може сите да бидат како Федерер
Надал се јави.![]()
Пуиг имаше 8 бе, Плискова 31 и загуби сестричката иако водеше 6-3 во ТБ во 2 сет со 2 мини брејка.[emoji23]Ја и лани и сеа трубам дека Надал не се движи добро, затоа и има огромни проблеми и со далеку послаби противници од него. А во тенисот чим го изгубиш движењето тогаш си ко хендикепиран. И Федерер 2010 го задеси сличнава ствар, само што Федерер има многу поразличен стил од Надал и направи голем апгрејд во својата игра, смени и рекет во меѓувреме, па затоа и ги анулираше тие недостатоци. Надал, за жал, не може во таа мера да ги анулира тие недостатоци, неговата игра е зависна од совршеното движење по терен, така да веројатно тука негде е крајот за него. Истово ќе му се деси и на Мареј во иднина, па и на Ноле. Е сеа Надал го фати порано од нормалното, јебига, он и доста млад ја почна кариерата па оправдано е до негде. Мислев дека може да изгура бар уште една сезона со врвна игра, секако на одредени турнири само, но очигледно тешка работа тоа.
Пуиг 31 ас![]()
Ја го разбрав коњот дека она имала 31 -.-Пуиг имаше 8 бе, Плискова 31 и загуби сестричката иако водеше 6-3 во ТБ во 2 сет со 2 мини брејка.[emoji23]