JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Da da se vide mega ultra napagjackiot fudbal na Arsenal so duri 1 sut u ramki na gol.Еден четврт фудбалска екипа, три четврта автобус, Челзи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da da se vide mega ultra napagjackiot fudbal na Arsenal so duri 1 sut u ramki na gol.Еден четврт фудбалска екипа, три четврта автобус, Челзи
Da da se vide mega ultra napagjackiot fudbal na Arsenal so duri 1 sut u ramki na gol.
Da da se vide mega ultra napagjackiot fudbal na Arsenal so duri 1 sut u ramki na gol.
Вот сите торенти у 2014та со 20 килобајти у секунда да ти идат.
позз
Ме укопа у стартТребаше да ви ја продадам за 50 евра, 0-0 точен резултат, али ептен тука аналитичари, професионалци има. Се возрджав.![]()
Арсенал 2 у рамки, Челзи 4 у рамки на гол, Барселона < Челзи
Сите напади беа од контри зашто играа со автобус формација, не ме јеби торес го вади луиз го става у игра... премногу напаѓачки, не викам дека арсенал имаше многу шанси ама тоа е автобусот си го направи своето![]()
Naravno Barsa < Celzi.Арсенал 2 у рамки, Челзи 4 у рамки на гол, Барселона < Челзи
Сите напади беа од контри зашто играа со автобус формација, не ме јеби торес го вади луиз го става у игра... премногу напаѓачки, не викам дека арсенал имаше многу шанси ама тоа е автобусот си го направи своето![]()
Стандард муабетите како Мурињо го убива фудбалот.
Мурињо го разби Арсенал денеска. Олку дезорганизиран Арсенал барем јас немам глеано сезонава. Финтата е што му фали јак шпиц за оваа работа, некој што ќе ја прими напред, ќе издрибла двајца и ќе даде гол, а со тоа и комплетно ќе го отвори противникот.
Впрочем мислам дека Мурињо сака приближно вака да ја тера и цела сезона. Со цврста средина и одбрана, нешто што му донесе успех на времето со Челзи. Али го дисбалансира и тој тимот со многуте играчи и ротации...
Прво полувреме поконкретен Челзи второ нешто за нијанса подобар арсенал. Шутевите окн гол немаат врска за приказ на играта затоа што шутевите на арсенал покрај голот беа поопасни за гол откотку директните.
istata igra ko so Junajted, ista igra ke igraat Celzi protiv site pojaki ekipi, ocigledno eX-X
чао пријатно![]()
Pa i ne bi rekol.. Arsenal imashe samo 2 dobri udara pokraj gol, 2ta na Giroud..