Arsenal v Chelsea / 23.12.13 / Emirates Stadium

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Arsenal

Гласови: 60 42,6%
  • Chelsea

Гласови: 40 28,4%
  • X

Гласови: 41 29,1%

• Вкупно гласачи
    141
Челзи далеку поарганизиран. Повеќе шанси, повеќе шутеви за разлика од Арсенал.
Можно е да имаше пенал за Арсенал, ама тоа многу ретко се свири годинава..

Челзи многу подобар во прво полувреме требаше и да водат ама Лампард немаше среќа додека Арсенал игра слична игра како на натпреварот против Јунјатед со посед на топка без шанси за гол и ако продолжи вака најмногу што може да извади од овој натпревар е реми, но се надевам дека во второ полувреме ќе видиме брз гол и ќе се отвори малку повеќе играта.

Kakov kopuk e mikel... Crven se dobiva za taKov start...

Гери и Карагер на Скај рекоа дека е пенал ситуацијата на Волкот дискутабилно и за стартот над Артета ....

Двајцата идеа на топка не јадете бубрези за џабе..Иначе друго нешто?да не знаете друг кој треба да добие црвен?

Kakov kopuk e mikel... Crven se dobiva za taKov start...

ахахах, чист старт на топка и прв стигна до топка и расчисти, додека Артета не ја ни пипна топката и лесно можеше да се повреди но исто можеше да му се случи и на Микел, така да правилна одлука на судијата.

ахахах, чист старт на топка и прв стигна до топка и расчисти, додека Артета не ја ни пипна топката и лесно можеше да се повреди но исто можеше да му се случи и на Микел, така да правилна одлука на судијата.

Прв стигнал до топка и расчистил?
Ај не треси глупости.
PIHYhEn.png

Види кај е топката а каде е ногата на Микел и објасни ми како е возможно да стигнал прв до топка и да расчистил?

Прв стигнал до топка и расчистил?
Ај не треси глупости.
PIHYhEn.png

Види кај е топката а каде е ногата на Микел и објасни ми како е возможно да стигнал прв до топка и да расчистил?

Ај според сликава саум грешка, али врати неколку фрејмови назад и види кој стигна прв до топката...

Ај според сликава саум грешка, али врати неколку фрејмови назад и види кој стигна прв до топката...

Чекам гиф или видео да се види убаво, но според аголов ми изгледа дека нема шанси прв да стигнал до топка Микел.

Чекам гиф или видео да се види убаво, но според аголов ми изгледа дека нема шанси прв да стигнал до топка Микел.

исто и јас мислев на прв поглед, но неколку пати ја вратија снимкава од различен агол и Микел стигна прв до топката, додека за пенал чист имаше ако не се лажам над волкот

колку е само неконстантен Хазард сезонава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom