Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе излезе е... осма епизода????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

зоштотолку доцна, нели во вторник ја имаше?
секоја епизода искача во среда навечер, а торенти има у четврток. Оваа недела незнам зошто скокнаа ама изглеа уште 4 епизоди ќе пуштат за оваа сезона или полусезона, така да сакаат финале да биде на католички божиќ

Абе намалете со спојлериве ало. Кај ми станува се потапа серијава, кај у шпанска сапуница отиде, па уште и овие моменти да ми ги расипете.
Теа барем Фернанда да се викала, да ни дале некој hint дека натаму ќе тера работава...

Абе намалете со спојлериве ало. Кај ми станува се потапа серијава, кај у шпанска сапуница отиде, па уште и овие моменти да ми ги расипете.
Теа барем Фернанда да се викала, да ни дале некој hint дека натаму ќе тера работава...

Uste be? :p

Flash ке биде представен во оваа епизода ,а замисли глумецот е од Glee:facepalm:

lelej,tek sega stanuva serozno!samo dali i Oliver go zbrcaa so seriumot neznam...

lelej,tek sega stanuva serozno!samo dali i Oliver go zbrcaa so seriumot neznam...
мислам дека за некој отров се работи... иначе ќе му течеше крв од очи.
иначе серијава се подобра и подобра, да не знае некој колку сезони планираат за почеток?

мислам дека за некој отров се работи... иначе ќе му течеше крв од очи.
иначе серијава се подобра и подобра, да не знае некој колку сезони планираат за почеток?

Ако ја гледа народ, ќе тече, тече и тече.
Ако се намали гледаност и рејтинг, ќе ја сецнат одма. Би ја довршиле која и да тече сезона во моментот и крај.

Имево Бери Ален нели беше на Флеш?

Да. Се појавува и во наредната епизода и после добива сопствена серија.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 20:07 ---
Полош од маникенов не можи да биди.

Уствари можело. :facepalm: Тешки глупости. И нека му кажи некој дека Бери Ален а Квин се плавуши или CW имаат нешто против плавушите. А и онај утон и во серија ако можи да е флеш, тогаш јас сум идеален бетмен.

tumblr_ldbwyptlIF1qfqb5mo1_500.gif

, тогаш јас сум идеален бетмен.

Ти си Ред Џон, бетмен си е некој друг! :D

Типчево што глумеше ЦСИ е очај! А и цела младина исто. Само постариве ги бива за нешо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom