Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
S5 или M8 и зошто?
Тежок избор. :)
Во S5 имаш далеку повеќе интересни работи и опции.Не дека м8 нема,али сепак од моја гледна точка S5 е поинтересен за користење и никогаш нема да ти здосади.
Во М8 имаш дефинитивно најдобро изградено куќиште,метално :)

Нема да згрешиш 2та се топ флагшипс.

Некоја тастатура која има македонска подршка и може да се исклучи predictions?

Некоја тастатура која има македонска подршка и може да се исклучи predictions?
JellyBean keyboard ... ќе ти дојде исто како на ајфоните, ја менуваш со клик на глобусот
има доста подесувања и јас таа ја користам

Кајганџии да ве замолам за совет околу LG p700 Optimus L7, спремен сум да го земам, некој да сподели со мене некакво искуство околу телефонов. Имам еден другар има L5 и не е ич задоволен, па да не се заебам и јас како него..

Фала ви однапред[DOUBLEPOST=1399656081][/DOUBLEPOST]Кајганџии да ве замолам за совет околу LG p700 Optimus L7, спремен сум да го земам, некој да сподели со мене некакво искуство околу телефонов. Имам еден другар има L5 и не е ич задоволен, па да не се заебам и јас како него..

Фала ви однапред

Дечки, има некој на форумов фолија и некаква заштита за LG L70, или да знае некој што продава, да ме упати?

Фала, поздрав!

:-)

Кајганџии да ве замолам за совет околу LG p700 Optimus L7, спремен сум да го земам, некој да сподели со мене некакво искуство околу телефонов. Имам еден другар има L5 и не е ич задоволен, па да не се заебам и јас како него..

Фала ви однапред[DOUBLEPOST=1399656081][/DOUBLEPOST]Кајганџии да ве замолам за совет околу LG p700 Optimus L7, спремен сум да го земам, некој да сподели со мене некакво искуство околу телефонов. Имам еден другар има L5 и не е ич задоволен, па да не се заебам и јас како него..

Фала ви однапред
Ќе се забеш и ти како него
земај нешто друго

Собрав храброст и рутирав, анлок бутлоудер направив и инсталирав 4.4.2 КитКат Цијаноген мод 11 и ич не сум задоволен. Сецка, касно реагира, крашнуваат апликациите, безвезно ми е вкрај. Да препорачате некој брз и јак кустом ром? (Sony Xperia P)

Собрав храброст и рутирав, анлок бутлоудер направив и инсталирав 4.4.2 КитКат Цијаноген мод 11 и ич не сум задоволен. Сецка, касно реагира, крашнуваат апликациите, безвезно ми е вкрај. Да препорачате некој брз и јак кустом ром? (Sony Xperia P)
За Xperia P нема Cyanogenmod.

Јас ова го инсталирав. Кажи нешто друго ако советуваш, и ти P користиш?

Си инсталирал nightly верзија, што подразбира алфа верзија и често има многу багови. Најди си stable верзија и би требало да е мн. подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom