Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ме однесе ова на место што никад не сум го знаел до сега. :D
Вака, направив wipe cache и сеа кога идам да направам wipe data ми отвара со повеќе одговори no и еден yes - delete all user data, да стиснам на ова и одкога ќе го направам ова да идам на reboot, така?

Да има повеќе но но но па yes маваш yes па идеш реборт за едно пет мин ке се уклучи ке ти стои на самсунг логото и за 5 мин ке се укл тоа е тоа

Sent from my GT-9505 using OmegaV28 rom and Tapatalk :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
hTC Desire hd пробувам да му ставам инасталирам clockwork recovery ама не иде некако...цело време ми излегува Failed remote signature verify fail
пишува дека треба да се отклучи, го отклучив ама пак не иде чаре?

Да има повеќе но но но па yes маваш yes па идеш реборт за едно пет мин ке се уклучи ке ти стои на самсунг логото и за 5 мин ке се укл тоа е тоа

Sent from my GT-9505 using OmegaV28 rom and Tapatalk :)
Фала ти друже, го направив ова што ми кажа, ако не ми се среди ќе пишам пак тука во темава. :)

hTC Desire hd пробувам да му ставам имасталирам recovery ама не иде некако...цело време ми излегува Failed remote signature verify fail
пишува дека треба да се отклучи, го отклучив ама пак не иде чаре?

Треба Debuging Mode да ти е уклучен и треба да ти е рутиран[DOUBLEPOST=1399117551][/DOUBLEPOST]
Фала ти друже, го направив ова што ми кажа, ако не ми се среди ќе пишам пак тука во темава. :)

и да се среди пак пиши ама мислам дека 99 % треба да се среди

Треба Debuging Mode да ти е уклучен и треба да ти е рутиран[DOUBLEPOST=1399117551][/DOUBLEPOST]

уклучив Debuing mode пак не сака... ова рутиран што е може линк како да направам??

уклучив Debuing mode пак не сака... ова рутиран што е може линк како да направам??

мора првен да го рутираш да му дозволиш на телефонот адмистраторски права да имаш на него за после да можеш да инсталираш кастим рикавери
http://www.xda-developers.com/android/how-to-root-the-htc-desire-hd/

После ова и конечно да ми го апдејтира телефонот во 4.4.2.
Фала ти ептен другар, само што сеа ќе треба сите апликации од почеток да ги симнувам. :)

После ова и конечно да ми го апдејтира телефонот во 4.4.2.
Фала ти ептен другар, само што сеа ќе треба сите апликации од почеток да ги симнувам. :)

Да да ке треба сите апликации да ги симнуваш наново е сега вака не ги симнувај апликациите после апдејт на киткат 4.4.2 пак ке мора да ја направиш постапката погоре во рикавери за да не ти крашнуваат апликациите после надоградување на новиот андроид а и така е правилно за подобро да работи телефонот

мора првен да го рутираш да му дозволиш на телефонот адмистраторски права да имаш на него за после да можеш да инсталираш кастим рикавери
http://www.xda-developers.com/android/how-to-root-the-htc-desire-hd/

Да не знаеш кој наефтино прави да ми инсталира на ДесиереХД најнов софтвер?

Да не знаеш кој наефтино прави да ми инсталира на ДесиереХД најнов софтвер?

незнам другар ако знаеш англиски читај на xda за твојот телефон и ке средиш се

Да да ке треба сите апликации да ги симнуваш наново е сега вака не ги симнувај апликациите после апдејт на киткат 4.4.2 пак ке мора да ја направиш постапката погоре во рикавери за да не ти крашнуваат апликациите после надоградување на новиот андроид а и така е правилно за подобро да работи телефонот
Ахам, значи сега од поново да ја направам постапката со wipe cache и wipe data и после да си ги симнам апликациите што сум ги имал на телефонот. Фала како и да е. :)

Ахам, значи сега од поново да ја направам постапката со wipe cache и wipe data и после да си ги симнам апликациите што сум ги имал на телефонот. Фала како и да е. :)

Да ама првен надогради го на киткат па после ке го направиш тоа во рикавери и после више можеш нормално да го користиш телефонот

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Како мислиш за кој маркет ? да не мислиш за европски пазар или

Se
Како мислиш за кој маркет ? да не мислиш за европски пазар или

Setting-accessories-одштиклирај dock notification
Па да.
Како да проверам дали може да му ставам upgrade на софтверот. Уствари знам како да проверам но моментално во земјата во којашто се наоѓам има излезено апдејт но јас не можам да го инсталирам.

Што телефон имаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom