Дечки, имам еден проблем кој не знам дали е стриктно поврзан само со андроидот или пак и нешто друго игра улога. се работи за следново:
Имам скајп профил, и до пред 10-ина дена немав потреба да го имам инсталирано на мобилниот. И ОК, го инсталирав и си терав работа. Се случија некои чудни работи додека го имав,али не обрнав внимание многу. односно, ќе го исклучев скајпот од тел, ПЦ-то изгасено али се покажуваше ко да сум ОН на скајп. зелено!!! си викам АЈ, не знам да го исклучам сајпот од тел па ок е. ама, пред два дена го деинсталирав скајпот од мобилниот. готово, толку ми требаше. за деинсталирење отидов на плејстор-от и таму UNINSTALL кликнав. о готво, ја снема иконата од тел. и јас среќен и задоволен, сум си ослободил меморија.
АМА проблемот што денес го приметив е причината за постов. НЕ сум логиран на скајп, ама дава ко да сум ОН (зелено). и нормално луѓе мислат дека сум ОН, ми пишуваат пораки, и НЕ стои она кругчето што врти кога не може да се прати пораката ко да е пратена

, кога јас всушност не сум ни седнал на компјутер 2 дена. да напомнам, порано се си беше регуларно, кога сум ОН, си стои зелено, кога сум ОФ, сиво.
дали може некој да го детектира проблемов? дали сум згрешил нешто во деинсталирањето, дали некои подесувања треба да се средат, дали треба да направам РЕинстал на скајпот на ПЦ-то......?