Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Има ли некоја апликација за Андроидов да има lock screen, поточно на секое отклучување да ти бара пасворд? Еднаш ќе оди човек да се избања и сестра ми глупачата фактори рисет ќе му направела за малце :tapp::tapp:
Ова би требало да заврши работа.

Едит: Неко је био бржи :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
HTC или Xperia во однос на перформанси и времетраење (не на батерија, воопшто на телефонот, јас одлично чувам телефони)?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Иам ХТЦ Ево 3Д..... има меморски од 8 гига шо си идеше со телефонот.

Е сеа проблемот ми е .... гледам тука во меморија , Мапите ми зафакаат место едно 2 гига....o_O
Значи немам некој навигатор инсталирано, тоа си е од Гугл Мапс како шо си беше, немам ништо чачкано......

Прашањето ми е...

Дали е тоа потребно на телефонот, и ако не е дали да го бришам?
У моментов ми требаше меморија на телефонот, пошто си го заборавив стикчето..... ја од 8 гига картица имам 3,5 слободно место!:(

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
ај малку да го свежнам моб имам х10 на 2,3,3 сакам еден рут да му манам ама малку помош околу тоа би ми дошла добредојдена барав но никаде ненајдов како ? фала

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
дечки само што го рутирав х10 ката арно ама неможам да се снајдам со хровери сега???? има полно објаснувања и некако каша попара ми е ако имате решение кажувајте како да му инасталирам хровери....фала

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Прашање е како да го активирам :)
Не сум баш сигурен што ти треба ама ако сакаш да инсталираш апликација од компјутерот на твојот HTC телефон тоа можеш да го направиш преку HTC Sync.

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk 2

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
дечки само што го рутирав х10 ката арно ама неможам да се снајдам со хровери сега???? има полно објаснувања и некако каша попара ми е ако имате решение кажувајте како да му инасталирам хровери....фала
:D:cool: најдов конечно ама наидов на друг проблем??? само си постирам прашања:sneaky: како да направам бек ап преку иксровери или преку титаниум бекап????

S

Sheldon Cooper

Гостин
Коj антивирус и Battery saver е наjдобар за Андроид?

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
S

Sheldon Cooper

Гостин
Фала, супер работи антивирусот. А некое програмче што ќе ги инсталира апликациите и игрите на мемориската картичка? 8 гига ми е па греота е да стои неискористен толкав простор

Kajgana Shop

На врв Bottom