Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината
Во пп кажи ми која тема и кој лаунчер го инсталира.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
NAvigon ми бара да се поврзам со pc или Wlan нешто се симнува 550 мб??? и не се пушта

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Се интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?

Член од
30 април 2013
Мислења
59
Поени од реакции
0
Кога на некоја апликација пишува Деинсталирај ажурирања дали значи дека ќе се деинсталираат надградувањата на таа апликација? И дали по тоа таа апликација ќе се врати во состојбата како кога го купив телефонот?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Кога на некоја апликација пишува Деинсталирај ажурирања дали значи дека ќе се деинсталираат надградувањата на таа апликација? И дали по тоа таа апликација ќе се врати во состојбата како кога го купив телефонот?
Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматски

Член од
30 април 2013
Мислења
59
Поени од реакции
0
Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматски
Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот
Да, само ти викам некои апликации самите подоцна се апдејтуваат

Член од
30 април 2013
Мислења
59
Поени од реакции
0
Ако нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.
А зошто сега откако отидов на Деинсталирај ажурирања за фејсбук, не ми ја отвара апликацијата и ми пишува 'За жал, facebook прекина'?

Kajgana Shop

На врв Bottom