- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината
ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината
Во пп кажи ми која тема и кој лаунчер го инсталира.ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината
Да не си прицнал накоја нова мапа да земи?NAvigon ми бара да се поврзам со pc или Wlan нешто се симнува 550 мб??? и не се пушта
iGo najdobra eСе интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?
Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматскиКога на некоја апликација пишува Деинсталирај ажурирања дали значи дека ќе се деинсталираат надградувањата на таа апликација? И дали по тоа таа апликација ќе се врати во состојбата како кога го купив телефонот?
Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонотДа ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматски
А што телефон имаш? и дали фејбук атоматски ти иди со телефонот?Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот
Да, само ти викам некои апликации самите подоцна се апдејтуваатЗначи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот
Имам Sony Xperia Tipo и да, фејсбукот ми беше веќе во телефонотА што телефон имаш? и дали фејбук атоматски ти иди со телефонот?
Ако нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.Имам Sony Xperia Tipo и да, фејсбукот ми беше веќе во телефонот
ФалаАко нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.
А зошто сега откако отидов на Деинсталирај ажурирања за фејсбук, не ми ја отвара апликацијата и ми пишува 'За жал, facebook прекина'?Ако нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.