Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Нејќам да го рутирам дури не ми заврши гаранцијата. А ми нема логика некако ова поновиве верзии на Андроид да немат флеш а постариве да имат. :/

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Нејќам да го рутирам дури не ми заврши гаранцијата. А ми нема логика некако ова поновиве верзии на Андроид да немат флеш а постариве да имат. :/
Преку апликација функционира флешот, ако ти а сурфанје тогаш пробај со Dolphin Broswer :)

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ко го купив типото ми побара апдејт на андроидот. Можи некако да го вратам телефонот како на почетокот ( знам за фабрички ресет )со се старата верзија андроид?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.878
Поени од реакции
30.793
Ми се појави System update на мобот не знам дали да го инсталирам нешто back up ми вика ваљда за податоците да не ми се избришат. Нормално е ова или?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Ми се појави System update на мобот не знам дали да го инсталирам нешто back up ми вика ваљда за податоците да не ми се избришат. Нормално е ова или?
Нормално е де понова верзија имаш на софтвер достапна

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Луѓееее, можи да го вратам Андроидот во првобитната верзија т.е. таа шо ја имав пред да го абдејтовам??? И дај пишете не прајте се на три и пол. :P ;)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Луѓееее, можи да го вратам Андроидот во првобитната верзија т.е. таа шо ја имав пред да го абдејтовам??? И дај пишете не прајте се на три и пол. :P ;)
Неможеш сам ... мора во сервис на бокс
претпоставувам дека ти прашуваше за некоја икспериа

Член од
30 април 2013
Мислења
59
Поени од реакции
0
Зошто не можам да ја користам апликациијата PicsArt на Sony xperia tipo? Ми пишува Not enough space on SD card. А имам место на картичката.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Неможеш сам ... мора во сервис на бокс
претпоставувам дека ти прашуваше за некоја икспериа
Да за Икспериа зборував. Ништо ко така. Јас мислев дека можи и без сервис.
Зошто не можам да ја користам апликациијата PicsArt на Sony xperia tipo? Ми пишува Not enough space on SD card. А имам место на картичката.
Треба да го рутираш. Мислам дека СД Картичка ја смета внатрешната меморија (ако грешам препрајте ме) т.е. 2 гига. И јас имам Типо и и кај мене е така.

Член од
30 април 2013
Мислења
59
Поени од реакции
0
Да за Икспериа зборував. Ништо ко така. Јас мислев дека можи и без сервис.

Треба да го рутираш. Мислам дека СД Картичка ја смета внатрешната меморија (ако грешам препрајте ме) т.е. 2 гига. И јас имам Типо и и кај мене е така.
Да така е. А како да го рутирам?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Апликациите од Google Play се спуштаат во внатрешната меморија на телефонот. Види коку внатрешна меморија имаш на телефонот, за апликацијава ти требаат околу 20MВ слободен простор.

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
и да го рутираш,можеш после тоа да го одрутираш и пак ќе ти важи гаранцијата
--- надополнето: 27 септември 2013 во 19:39 ---
некоја добра тема на бела позадина или лаунчер ?

Kajgana Shop

На врв Bottom