- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Нејќам да го рутирам дури не ми заврши гаранцијата. А ми нема логика некако ова поновиве верзии на Андроид да немат флеш а постариве да имат. :/
Преку апликација функционира флешот, ако ти а сурфанје тогаш пробај со Dolphin BroswerНејќам да го рутирам дури не ми заврши гаранцијата. А ми нема логика некако ова поновиве верзии на Андроид да немат флеш а постариве да имат. :/
Нормално е де понова верзија имаш на софтвер достапнаМи се појави System update на мобот не знам дали да го инсталирам нешто back up ми вика ваљда за податоците да не ми се избришат. Нормално е ова или?
Неможеш сам ... мора во сервис на боксЛуѓееее, можи да го вратам Андроидот во првобитната верзија т.е. таа шо ја имав пред да го абдејтовам??? И дај пишете не прајте се на три и пол.
Да за Икспериа зборував. Ништо ко така. Јас мислев дека можи и без сервис.Неможеш сам ... мора во сервис на бокс
претпоставувам дека ти прашуваше за некоја икспериа
Треба да го рутираш. Мислам дека СД Картичка ја смета внатрешната меморија (ако грешам препрајте ме) т.е. 2 гига. И јас имам Типо и и кај мене е така.Зошто не можам да ја користам апликациијата PicsArt на Sony xperia tipo? Ми пишува Not enough space on SD card. А имам место на картичката.
Да така е. А како да го рутирам?Да за Икспериа зборував. Ништо ко така. Јас мислев дека можи и без сервис.
Треба да го рутираш. Мислам дека СД Картичка ја смета внатрешната меморија (ако грешам препрајте ме) т.е. 2 гига. И јас имам Типо и и кај мене е така.
Апликациите од Google Play се спуштаат во внатрешната меморија на телефонот. Види коку внатрешна меморија имаш на телефонот, за апликацијава ти требаат околу 20MВ слободен простор.Зошто не можам да ја користам апликациијата PicsArt на Sony xperia tipo? Ми пишува Not enough space on SD card. А имам место на картичката.
Е тоа незнам.Да така е. А како да го рутирам?
и да го рутираш,можеш после тоа да го одрутираш и пак ќе ти важи гаранцијатаНејќам да го рутирам дури не ми заврши гаранцијата. А ми нема логика некако ова поновиве верзии на Андроид да немат флеш а постариве да имат. :/