Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
А зошто сега откако отидов на Деинсталирај ажурирања за фејсбук, не ми ја отвара апликацијата и ми пишува 'За жал, facebook прекина'?
Одново инсталирај ја од гугл плеј. Односно апдејтирај ја. И зошто ги бришиш апдејтите?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И ти не знајш кај тераш со тој телефонот...бришиш апдејти,ја оневозможуваш апликацијата и после прашуваш зошто не работи...

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Се интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?
има 400-600ден инсталација на мапа на западна европа,не ти треба интернет за мапите што ќе ти ги инсталираат,и тоа подесено специјало според големината на дисплејот,на брат ми му инсталираа,нормално си фура,а овие мапиве од плеј стор,бараат нет зошто неможе со 20-30мб сите мапи да ги имаш на европа,а тие што ќе ти инсталираат е над 2гб,ова за ако патуваш низ европа е добро.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Член од
30 септември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво имам проблем имам galaxy s и имаше cm10.0.0 . и имаше апдејди за cm10.1.3 и го апдејтираф и се беше океј ама play stor не работеше и реков од таму од сетингс да го вратам и стегнав да се врти на првото . се исклучи мобилнио и после се пушташе она логото кругот што е и на тоа остана на тоа закочи само вртеше и го искл телефоно и + тоа не сега не сака ни она што е копчето за пуштање после home botom и за гласо попуштање не сака ни тоа да се укл и не се ни обидува да дојди до тоа крукчето што полни само стои на првата слика што е galaxy s gt i9000 . и сега ако можи да ми помогните како да се справам или ако неможам јас дали на сервис некаде можи да се реши проблемо или некако да се решо благодарам однапред .

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Здраво имам проблем имам galaxy s и имаше cm10.0.0 . и имаше апдејди за cm10.1.3 и го апдејтираф и се беше океј ама play stor не работеше и реков од таму од сетингс да го вратам и стегнав да се врти на првото . се исклучи мобилнио и после се пушташе она логото кругот што е и на тоа остана на тоа закочи само вртеше и го искл телефоно и + тоа не сега не сака ни она што е копчето за пуштање после home botom и за гласо попуштање не сака ни тоа да се укл и не се ни обидува да дојди до тоа крукчето што полни само стои на првата слика што е galaxy s gt i9000 . и сега ако можи да ми помогните како да се справам или ако неможам јас дали на сервис некаде можи да се реши проблемо или некако да се решо благодарам однапред .
Во рикавери можеш да бутираш?

Член од
30 септември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Во рикавери можеш да бутираш?
не само трепкат ништо неможам во рикавери да влезам . можам од што е downloading do not turn off target само таму можам да влезам анезнам тоа како можи да ми помогни

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
не само трепкат ништо неможам во рикавери да влезам . можам од што е downloading do not turn off target само таму можам да влезам анезнам тоа како можи да ми помогни
хмм
Има опција да се врати. Само нека ти кажат другите како да се врати кога е во даунлоад мод. Инаку, штом влегува во даунлоад мод, мислам може да се врати, прашај и на гсм форумот ако имаш акаунт.

Член од
11 март 2010
Мислења
31
Поени од реакции
46
Zdr.
na site,me interesira kade moze da se smeni LCD displey za Samsung Galaxy Note N8013,kolku cini i kade e najevtino da se smeni displeyot,blagodaram odnapred forumdjii ;-))))))))))))

Член од
26 август 2008
Мислења
134
Поени од реакции
24
Земав нов Cubot GT99 и имам проблем со микрофонот. Кога ќе се јавам на некој неможе да ме слуша туку се слуша повеќе грчење одколку глас...Помош нешто или сервисер ?? :)

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Земав нов Cubot GT99 и имам проблем со микрофонот. Кога ќе се јавам на некој неможе да ме слуша туку се слуша повеќе грчење одколку глас...Помош нешто или сервисер ?? :)
Види од кај што си го купил обично има година дена гаранција со тоа што ке треба да си го платиш шипингот за до таму кај што си го купил, а они го плаќаат за назад. Друже и ме интересира како си задоволен од Cubot-ot? Сеа јеби га се заебал микрофонот ама и на оргинали им се дешава. Оценка? Камера? Брзина?

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
обично баеријата на ЛГ л4 2 ми држи 2 дена ама вчера ја напуинв пред спиење и легна после 6 сати кога се рабудив гледам до 40% ми дошла и отворив во тоа како батери хистори и ми покажа во последните 6 саати Copilot GPS апликацијата дека ми користела од 100 до кај 30 посто во текот на тие 6 сати другото се помалце, некој апдет се уклучил аутоматски или што е? знам го угасив пред да легнам

Kajgana Shop

На врв Bottom