Одново инсталирај ја од гугл плеј. Односно апдејтирај ја. И зошто ги бришиш апдејтите?А зошто сега откако отидов на Деинсталирај ажурирања за фејсбук, не ми ја отвара апликацијата и ми пишува 'За жал, facebook прекина'?
Одново инсталирај ја од гугл плеј. Односно апдејтирај ја. И зошто ги бришиш апдејтите?А зошто сега откако отидов на Деинсталирај ажурирања за фејсбук, не ми ја отвара апликацијата и ми пишува 'За жал, facebook прекина'?
има 400-600ден инсталација на мапа на западна европа,не ти треба интернет за мапите што ќе ти ги инсталираат,и тоа подесено специјало според големината на дисплејот,на брат ми му инсталираа,нормално си фура,а овие мапиве од плеј стор,бараат нет зошто неможе со 20-30мб сите мапи да ги имаш на европа,а тие што ќе ти инсталираат е над 2гб,ова за ако патуваш низ европа е добро.Се интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?
Не мора ништо да плаќаш, како што ти препорача бунтовник-rebel . Ти пратив ПП.Се интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?
ај баш и мене у ПП прати ми да видам за што се работиНе мора ништо да плаќаш, како што ти препорача бунтовник-rebel . Ти пратив ПП.
Во рикавери можеш да бутираш?Здраво имам проблем имам galaxy s и имаше cm10.0.0 . и имаше апдејди за cm10.1.3 и го апдејтираф и се беше океј ама play stor не работеше и реков од таму од сетингс да го вратам и стегнав да се врти на првото . се исклучи мобилнио и после се пушташе она логото кругот што е и на тоа остана на тоа закочи само вртеше и го искл телефоно и + тоа не сега не сака ни она што е копчето за пуштање после home botom и за гласо попуштање не сака ни тоа да се укл и не се ни обидува да дојди до тоа крукчето што полни само стои на првата слика што е galaxy s gt i9000 . и сега ако можи да ми помогните како да се справам или ако неможам јас дали на сервис некаде можи да се реши проблемо или некако да се решо благодарам однапред .
не само трепкат ништо неможам во рикавери да влезам . можам од што е downloading do not turn off target само таму можам да влезам анезнам тоа како можи да ми помогниВо рикавери можеш да бутираш?
хммне само трепкат ништо неможам во рикавери да влезам . можам од што е downloading do not turn off target само таму можам да влезам анезнам тоа како можи да ми помогни
Има опција да се врати. Само нека ти кажат другите како да се врати кога е во даунлоад мод. Инаку, штом влегува во даунлоад мод, мислам може да се врати, прашај и на гсм форумот ако имаш акаунт.не само трепкат ништо неможам во рикавери да влезам . можам од што е downloading do not turn off target само таму можам да влезам анезнам тоа како можи да ми помогни
Види од кај што си го купил обично има година дена гаранција со тоа што ке треба да си го платиш шипингот за до таму кај што си го купил, а они го плаќаат за назад. Друже и ме интересира како си задоволен од Cubot-ot? Сеа јеби га се заебал микрофонот ама и на оргинали им се дешава. Оценка? Камера? Брзина?Земав нов Cubot GT99 и имам проблем со микрофонот. Кога ќе се јавам на некој неможе да ме слуша туку се слуша повеќе грчење одколку глас...Помош нешто или сервисер ??