American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
2рава сезона, не беше лоша, имаше доста пресврти на крајот, на моменти премногу предвидлива но сепак си ги исполни очекувањата.

Ја чекаме 3та сезона наредната година. :)

Од втора сезона епизода 11, една од почетните сцени, кога Кит го гледа бебето со Грејс, иде во позадина една песна, ич не ми текнува која беше. Некој да ми каже, или да ја постира сцената?

Од втора сезона епизода 11, една од почетните сцени, кога Кит го гледа бебето со Грејс, иде во позадина една песна, ич не ми текнува која беше. Некој да ми каже, или да ја постира сцената?

Таа е песната, само од друг изведувач е на филмот..

Ја догледав и втората сезона.

Севкупен впечаток - првата далеку повеќе ми се допадна. Првите епизоди од втората сезона исто така беа многу добри, ама потоа малце се заеба работата. Како и да е, продолжувам да ја гледам третата сезона дефинитвно. Првата епизода беше понапната, пострашна. На втората епизода што ли и м требаа вонземјаните??

И друго, најомразен лик од прва сезона: Тејт. Најсакан лик од втора: Кит. Ѕвер е дечкото, секоја чест. После улогата во прва сезона колку ме иритираше, абе на секои две минути го пцуев на глас. Мислев дека нема шанси да го сакам глумецот после таа улога. Али ете, со самото тоа што во втора сезона ми беше омилен, кажува ваљда нешто за талентите на глумецот.

Ме интересира дали серијата е типичен хорор или обичен трилер?Не сум многу по хорор филмовите,али ако е трилер/мистерија сакам да ја ѕирнам.Може некој да ми каже?

Ме интересира дали серијата е типичен хорор или обичен трилер?Не сум многу по хорор филмовите,али ако е трилер/мистерија сакам да ја ѕирнам.Може некој да ми каже?

Хорор. Хардкор хорор.

Ѕирни ја. Ќе присакаш хорор :D

1239615_574085412627446_891756899_n.jpg

Најдобра серија која досега ја имам гледано! Максимален мајндфак, до тој степен што буквално се губиш низ лавиринтите на лудачката болница во II сезона. И колку и да е јако содржински обработена, има нешто уште помрачно и поболно од тоа што го гледаме. Осеќам! :vozbud:(Или се изретардирав).
Како и да е, актерите се за 10-ка. Умирам за III
сезона, ќе баталам и факс и се. :D

Во продолжение една од нај јаките сцени...
search
search
TDLTlYA.gif

tumblr_me0ultPJdR1rkyetpo1_500.gif

Z

k-medium.jpg

8d02a77764edc030e64153ba29dedd06.jpg

Премиерата во Америка е вечерва, по торенти ќе ја има најверојатно сабајле..

Конечно! :pipi:

waaaaaaaaaat the fuck, ова беше предобро.
:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Мислам дека ќе имаме најдобра и највозбудлива сезона досега. Кети Бејтс+Џесика Ланг се комбинација за сва времена, башка Рајан Марфи изјави дека ликот на Бејтс ќе биде ПЕТ ПАТИ појезив од Misery.

:vozbud:

Mи се свиѓа ептен приказната засега, од интернатот за младите вештерки, до оваа приказната со робовите од минатото, па Фиона и Зои (Џесика и Сара) како мајка и ќерка. Исто ми е драго што и овој Кајл (Evan глумецот) што глумеше и во другите сезони се враќа!

Музиката.Инструменталките.Aweeeeeesome!

Како и што очекував, нема утка со АХС! Мило ми е што ја вратија Таиса, и што ги задржаа Франсис, Сара и Џесика. А ликот на Кејти Бејтс, од милина да ја мразиш.
И пак одлично интро

Три епизоди ми требаа за да ми текне дека чистачката е уствари Рут Фишер :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom