American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Кети Бејтс - мора да ја мразиш женава, една одбивност што создава и затоа е генијална.

Предобар старт. Ова ќе биде одлична сезона.

Тејт и Вајолет то су срца два.

ahs110lawyer1.jpg

Saul Goodman Junior? :unsure:
:D

Многу добра уводна епизода, браво!

Се разочарав.
Ми се чини дека со новата сезона таргетот на продуцентите им е тинејџерската публика.
Не знам како ќе се одвива приказната понатаму ама засега е исто како да гледам Aquamarine all over again..

Emma Roberts?1? :sick:

Првите две сезони супер, третава засега добра, ќе видиме понатаму.
Како и да е, одлична серија (y)

Кој ебан лик е новосоздадениот Кајл во третава сезона, ќе биде лудница :sneaky: :cuc:

Мене ме смара малце приказната со бебето сега за сега. :cautious: Другово си е топ се. Ако има сега нова Суприм, ваљда Мисти Деј би била. Или Нан :icon_lol:

Мене ме смара малце приказната со бебето сега за сега. :cautious: Другово си е топ се. Ако има сега нова Суприм, ваљда Мисти Деј би била. Или Нан :icon_lol:
На крајот од епизодата нели даваат сцени од наредната и имаше една сцена како од земјата излегува рака, можно е Медисон да се врати меѓу живите (и така скоро пола ликови се живи мртовци :) ) и да остане новата "Supreme".

Untitled.jpg

На крајот од епизодата нели даваат сцени од наредната и имаше една сцена како од земјата излегува рака, можно е Медисон да се врати меѓу живите (и така скоро пола ликови се живи мртовци :) ) и да остане новата "Supreme".

Untitled.jpg

Јас секогаш исклучувам веднаш што заврши за да не ги видам тие сцени. Фала ти. -.-

Јас секогаш исклучувам веднаш што заврши за да не ги видам тие сцени. Фала ти. -.-
Па добро, не е којзнае што, ама извини у секој случај :D

Прва сезона - ФЕНОМЕНАЛНА
Втора сезона - И така и така
Трета сезона - престанав да ја гледам после 3-та епизода и почнав да гледам Castle

Почна добро сезонава но последниве епизоди се ужасни. Charmed, The walking dead, Once upon a time, Axman, The vampire diaries, се измешале.

Back
На врв Bottom