3500 denariЗнае ли некој коку треба да се плати за предвремено прекинување на договор? Иначе имам пакет со три услуги (телефон, интернет и телевизија).
Па ова е феноменално бе, уклучувам и јас хахахЕве и ОНЕ нуди флат интернет и 3 услуги за 999 денари.Интернетот е поточно 400 гига.Само идиотиве од Телекабел се со стара понуда.
Ејјј од кога овоа бе,па јас бев пред 3 дена у салон и ништо не ми кажаа за овај пакет а на мене ми мине договорот за 1 и пол....Еве и ОНЕ нуди флат интернет и 3 услуги за 999 денари.Интернетот е поточно 400 гига.Само идиотиве од Телекабел се со стара понуда.
Сега го гледам и јас ова.Дали од дуо екстрим можам да мигрирам на ова без проблеми некои?И некој да ми каже ова,значи јас сум на АДСЛ и од торент да речеме симиња 900-1000кб/с (интернетот е 10Мб (мегабити) )>Тука колку е? Брзина на интернет пристап download/upload: кај ADSL - до 6144 Кbps / 768 Кbps; кај WADSL – до 1024 Кbps / 128 Кbps.Еве и ОНЕ нуди флат интернет и 3 услуги за 999 денари.Интернетот е поточно 400 гига.Само идиотиве од Телекабел се со стара понуда.
Ке треба да се јавеме на 181 да питаме шо како,јас имам фикс,нет,тв ама нет ми е со таа антената и ми е катастрофа за тоа сеа кое ке заврше договорот ке идам ке уклучам телефонска линија од телеком за да можам по брз нет да користам....Сега го гледам и јас ова.Дали од дуо екстрим можам да мигрирам на ова без проблеми некои?И некој да ми каже ова,значи јас сум на АДСЛ и од торент да речеме симиња 900-1000кб/с (интернетот е 10Мб (мегабити) )>Тука колку е? Брзина на интернет пристап download/upload: кај ADSL - до 6144 Кbps / 768 Кbps; кај WADSL – до 1024 Кbps / 128 Кbps.
до 6 Мбпс симнување.Сигурно е така, некако ми се гледа премногу ефтино
за 1000 денари хмммм
- боом тв
- телефон
- интернет 400 гига
Колкава е брзината на интернетот?
Сега прашав за екстрим, можеСега го гледам и јас ова.Дали од дуо екстрим можам да мигрирам на ова без проблеми некои?И некој да ми каже ова,значи јас сум на АДСЛ и од торент да речеме симиња 900-1000кб/с (интернетот е 10Мб (мегабити) )>Тука колку е? Брзина на интернет пристап download/upload: кај ADSL - до 6144 Кbps / 768 Кbps; кај WADSL – до 1024 Кbps / 128 Кbps.
Абе друже па немат низ цела Мкд подршка овие близоо па ке мора и ние од другите градови да се снајдуваме некако...Brzinata e samo 6MB/s download so ograniceni 400GB limit.Ne kazuvaat pederite sto se slucuva koga ke gi nadmines tie 400GB.Tie 400 minuti vo fiksna telefonija vi se samo vo nivnata mreza dodeka sekade kade sto ke zavrtite vo druga fiksna mreza vi se naplatuva po 1.2 denari minuta.Za sporedba Blizoo dava momentalno 10MB/s bukvalno neogranicen bez fer koristenje neograniceni razgovori vo nivnata mreza odnosno ostavi slusalka otvorena 30 dena 24 saati vo mesecot bidejki se smeta za lokal isto kako vo firma od edna vo druga kancelarija.Ako dava vo paket vkluceni razgovori tie vazat za site mrezi a dokolku se naplati razgovorot tarifata e 0.9 denari minuta.Paketite so 3 uslugi na Blizoo ke bidat poevtini od ovie na ONE so toa sto ke imate pobrz internet bez ogranicuvanja,poevtin telefon i HD televizija za pomalku pari.
Мене пакетот до 400 гига ми е доволен. Пример Rage играта (18 Gb) десет такви да симнам месецов се 200 и нешто гига. Едино ако симнуваш блуреј цели дискови...тоа е друго.Brzinata e samo 6MB/s download so ograniceni 400GB limit.Ne kazuvaat pederite sto se slucuva koga ke gi nadmines tie 400GB.Tie 400 minuti vo fiksna telefonija vi se samo vo nivnata mreza dodeka sekade kade sto ke zavrtite vo druga fiksna mreza vi se naplatuva po 1.2 denari minuta.Za sporedba Blizoo dava momentalno 10MB/s bukvalno neogranicen bez fer koristenje neograniceni razgovori vo nivnata mreza odnosno ostavi slusalka otvorena 30 dena 24 saati vo mesecot bidejki se smeta za lokal isto kako vo firma od edna vo druga kancelarija.Ako dava vo paket vkluceni razgovori tie vazat za site mrezi a dokolku se naplati razgovorot tarifata e 0.9 denari minuta.
Кои се овие Blizoo?Paketite so 3 uslugi na Blizoo ke bidat poevtini od ovie na ONE so toa sto ke imate pobrz internet bez ogranicuvanja,poevtin telefon i HD televizija za pomalku pari.
Ова малку не ми одговара. досега даваа бесплатни за сите фиксни мрежи.Tie 400 minuti vo fiksna telefonija vi se samo vo nivnata mreza dodeka sekade kade sto ke zavrtite vo druga fiksna mreza vi se naplatuva po 1.2 denari minuta.