A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Здраво. Дали сеуште од One ги менуваат старите модеми со рутер? Или мора нов договор да потпишеш?

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Дали овие денови имате проблем со интернетот? Вчера имав голем проблем.Една страна ми се отвараше десет минути. Дали е до интернетот?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
one корисници може да пристапите на zamunda.net?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.127
Поени од реакции
25.202
Има ли некој друг проблеми со отварање на zamunda.net ?
До 16,00 часот си ја отварав најнормално сеа неможам. Шо е финтава ?

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
И јас сум ОНЕ и ми отвара Замунда... Не е до нив.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.269
Од сабајлето на Оне екстрим ни замунда, ни арена.И двата бугарски нешто ме зезаат.

Во моментов не сум на оне, арена ја отвора ужасно ужасно споро.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
one корисници може да пристапите на zamunda.net?
Да.

Иначе јас имам да прашам нешто, ако знае некој да ми одговори. Договорот што ми е потпишан е потпишан со он.нет и нели они се споија и мене почнаа да ми стигаат сметки од One, но горе имаше печат он.нет. Е дури денес ми пратија дека се споиле и дека ќе ми стигаат сметки од One. Wtf?

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Capture.PNG

Дозволуваат овие од One..договор на неопределено време?
Што треба да се направи ако сакам привремено да го исклучам интернетот?

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Пред околу 2 недели ми стигна допис од ОНЕ дека ќе има спојување на ОНЕ и он.нет и дека мојот пакет DUO Lite ќе мигрира односно од 10GB трансферот ќе ми се зголеми на 40GB за ноември месец. Сабајлево проверувам и гледам само 10GB трансфер. Знае ли некој каде е проблемот?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Пред околу 2 недели ми стигна допис од ОНЕ дека ќе има спојување на ОНЕ и он.нет и дека мојот пакет DUO Lite ќе мигрира односно од 10GB трансферот ќе ми се зголеми на 40GB за ноември месец. Сабајлево проверувам и гледам само 10GB трансфер. Знае ли некој каде е проблемот?
Јави се во нивен контакт центар тие ќе ти кажат.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Јави се во нивен контакт центар тие ќе ти кажат.
Не ја разбрав операторкатаод ОНЕ, затоа се обратив на форумов, мислев дека има некој што знае. Ми објаснуваше дека ќе ми бидат одобрени 40GB кон крајот на месецот, меѓутоа сега имам 10GB трансфер. Малку ми е нелогично сето тоа, што ќе ми одобруваат на крај на месецов 40GB кога е крај на месец, мене ми треба сега трансфер. Ако има некој информација ве молам да сподели.Поздрав

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Не ја разбрав операторкатаод ОНЕ, затоа се обратив на форумов, мислев дека има некој што знае. Ми објаснуваше дека ќе ми бидат одобрени 40GB кон крајот на месецот, меѓутоа сега имам 10GB трансфер. Малку ми е нелогично сето тоа, што ќе ми одобруваат на крај на месецов 40GB кога е крај на месец, мене ми треба сега трансфер. Ако има некој информација ве молам да сподели.Поздрав
Па затоа јави се кажи им дека операторката дека ти рекла дека ќе ти средат до крај на месецот но сеуште нема ништо сменето каде е проблемот

Kajgana Shop

На врв Bottom