- Член од
- 17 април 2008
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 41
TnxИмаш технички проблем изгледа.Јави се на техничка подршка кај нив и тие нека проверат
TnxИмаш технички проблем изгледа.Јави се на техничка подршка кај нив и тие нека проверат
Само со репотпишан договорЗдраво. Дали сеуште од One ги менуваат старите модеми со рутер? Или мора нов договор да потпишеш?
Може, да .one корисници може да пристапите на zamunda.net?
Да.one корисници може да пристапите на zamunda.net?
Јави се во нивен контакт центар тие ќе ти кажат.Пред околу 2 недели ми стигна допис од ОНЕ дека ќе има спојување на ОНЕ и он.нет и дека мојот пакет DUO Lite ќе мигрира односно од 10GB трансферот ќе ми се зголеми на 40GB за ноември месец. Сабајлево проверувам и гледам само 10GB трансфер. Знае ли некој каде е проблемот?
Не ја разбрав операторкатаод ОНЕ, затоа се обратив на форумов, мислев дека има некој што знае. Ми објаснуваше дека ќе ми бидат одобрени 40GB кон крајот на месецот, меѓутоа сега имам 10GB трансфер. Малку ми е нелогично сето тоа, што ќе ми одобруваат на крај на месецов 40GB кога е крај на месец, мене ми треба сега трансфер. Ако има некој информација ве молам да сподели.ПоздравЈави се во нивен контакт центар тие ќе ти кажат.
Па затоа јави се кажи им дека операторката дека ти рекла дека ќе ти средат до крај на месецот но сеуште нема ништо сменето каде е проблемотНе ја разбрав операторкатаод ОНЕ, затоа се обратив на форумов, мислев дека има некој што знае. Ми објаснуваше дека ќе ми бидат одобрени 40GB кон крајот на месецот, меѓутоа сега имам 10GB трансфер. Малку ми е нелогично сето тоа, што ќе ми одобруваат на крај на месецов 40GB кога е крај на месец, мене ми треба сега трансфер. Ако има некој информација ве молам да сподели.Поздрав