A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
8 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
И задоволен си од се?Немат паѓање на врска,стабилна брзина цело време,телефонот и ТВ се си е како со требит?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Го знајте вицот со Мат имат, немат немат?

Абе ги чекам 2 месеци не се дојдени, а имам нарачано.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976

Ne ni trebit da ti dojt nekoj..ke ti se javet po telefon (valjda) da si ojsh v salon poredovno da im dosadvish....i uste edna zaebancija te cekat...cim ja dobies opremata treba da cdekash uste 5-6 dena za aktivacija na internetot (glupost na kvadrat po moe)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кај мене паѓаше од време на време, ама сменав модем и еве 2 дена перфект е. Убав е мислам 1000 пати поубав од инфеловци

Член од
8 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
Е па ИНФЕЛ имам и јас и понудава не можиш ни да ја споредиш,зато сакам да ја сменам а најмногу и поради фиксниов од Т ХОМЕ со е ИЗГОР скап.........А ТВ каналите се сите дигитални на БООМ и кажи ми споредба со ИНФЕЛ?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Ne ni trebit da ti dojt nekoj..ke ti se javet po telefon (valjda) da si ojsh v salon poredovno da im dosadvish....i uste edna zaebancija te cekat...cim ja dobies opremata treba da cdekash uste 5-6 dena za aktivacija na internetot (glupost na kvadrat po moe)
Што опрема даваат? Рутер дали даваат?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
Што опрема даваат? Рутер дали даваат?
Obicno dlink modem davaat jas barem dobiv takov mada vo mnogu retki slucai se dobiva i ruter tplink ama epten retko..demek na site novi korisnici ke im davale ruteri jas ne dobiv takvo cudo (2 meseci sum uklucen na one)...

Член од
9 февруари 2012
Мислења
24
Поени од реакции
20
Корисник сум на Т-хоме адсл и сакам да се префрлам на овој на ОНЕ. Па да ги прашам оние што имале вакво префрлување, како иде тоа во смисла на прекин на интернетот. Дали откако ке поднесам барање за во ОНЕ, одма ке ми го скинат од т-хоме интернетот. Пошто читам дека се чека по 30-40 дена, дали тоа значи дека толку ќе немам интернет?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
Корисник сум на Т-хоме адсл и сакам да се префрлам на овој на ОНЕ. Па да ги прашам оние што имале вакво префрлување, како иде тоа во смисла на прекин на интернетот. Дали откако ке поднесам барање за во ОНЕ, одма ке ми го скинат од т-хоме интернетот. Пошто читам дека се чека по 30-40 дена, дали тоа значи дека толку ќе немам интернет?
Pa ako ne ti e zavrsen dogovorot so thome ako sakash da go raskinish ke plakash penali kolku sto znam...najdobro da si prasas vo thome sho e kako e .... i da, se ceka nad 30 dena za netot od one

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.112
Поени од реакции
1.396
Obicno dlink modem davaat jas barem dobiv takov mada vo mnogu retki slucai se dobiva i ruter tplink ama epten retko..demek na site novi korisnici ke im davale ruteri jas ne dobiv takvo cudo (2 meseci sum uklucen na one)...
И мене не ми дадоа ама ако не ми дадат за 2 год коа ќе се продужува договор ќе им речам не продолжувам ако не ми дадете нов рутер :P

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
И мене не ми дадоа ама ако не ми дадат за 2 год коа ќе се продужува договор ќе им речам не продолжувам ако не ми дадете нов рутер :P
Jas ne ni sakav da mi dadat ruter poso veke imam ruter taka da djabe ke mi sedese mojot a taze kupen e tek nekolku meseci :))))
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 17:15 ---
Za site koi se mislat dali telefonijata od ONE e VOIP ili ne eve odgovor od nivniot centar:
Се работи за жичана технологија за пакетите кои ги нудиме. Фиксниот и интернетот во случај на пречки може и да не бидат поврзани, поточно интернетот да работи, а фиксниот не и обратно.

Со почит,
Оне

Член од
8 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
Aha ,dobro.Toa i me interesirase.Pa odam denovive i da potpisam dogovor,Ke zemam paket od 799den.Se nadevam deka nemat da imam problemi ni so tel. ni so internetot zosto 2 god.ne se malce da si zaroben :confused:

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
Aha ,dobro.Toa i me interesirase.Pa odam denovive i da potpisam dogovor,Ke zemam paket od 799den.Se nadevam deka nemat da imam problemi ni so tel. ni so internetot zosto 2 god.ne se malce da si zaroben :confused:
Pa jas imam takov paket i do sea sum nemal problem so nisto...eve veke 2 i kusur meseci

Член од
8 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
Neka se javat tie koi ne se zadovolni od ONE uslugite?Tie na koi internetot i tel. ne im cinat.Vaka ispagja deka ONE e super kaj site :unsure:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.053
Поени од реакции
1.178

И комшијата чека повеќе од 2 месеци.
Јас сум на т-хоме имам уште 1 месец договор па ке се префрлам на Оне. Само тоа ме плаши кој ке чека 2 месеци...

Ако може некако да се забрза би било добро. Број од контакт центар има некој? Да прашам дали е можно да се намести побрзо да не бидам без интернет 2 месеци...

Kajgana Shop

На врв Bottom