Ne ni trebit da ti dojt nekoj..ke ti se javet po telefon (valjda) da si ojsh v salon poredovno da im dosadvish....i uste edna zaebancija te cekat...cim ja dobies opremata treba da cdekash uste 5-6 dena za aktivacija na internetot (glupost na kvadrat po moe)Го знајте вицот со Мат имат, немат немат?
Абе ги чекам 2 месеци не се дојдени, а имам нарачано.
Што опрема даваат? Рутер дали даваат?Ne ni trebit da ti dojt nekoj..ke ti se javet po telefon (valjda) da si ojsh v salon poredovno da im dosadvish....i uste edna zaebancija te cekat...cim ja dobies opremata treba da cdekash uste 5-6 dena za aktivacija na internetot (glupost na kvadrat po moe)
Obicno dlink modem davaat jas barem dobiv takov mada vo mnogu retki slucai se dobiva i ruter tplink ama epten retko..demek na site novi korisnici ke im davale ruteri jas ne dobiv takvo cudo (2 meseci sum uklucen na one)...Што опрема даваат? Рутер дали даваат?
Pa ako ne ti e zavrsen dogovorot so thome ako sakash da go raskinish ke plakash penali kolku sto znam...najdobro da si prasas vo thome sho e kako e .... i da, se ceka nad 30 dena za netot od oneКорисник сум на Т-хоме адсл и сакам да се префрлам на овој на ОНЕ. Па да ги прашам оние што имале вакво префрлување, како иде тоа во смисла на прекин на интернетот. Дали откако ке поднесам барање за во ОНЕ, одма ке ми го скинат од т-хоме интернетот. Пошто читам дека се чека по 30-40 дена, дали тоа значи дека толку ќе немам интернет?
И мене не ми дадоа ама ако не ми дадат за 2 год коа ќе се продужува договор ќе им речам не продолжувам ако не ми дадете нов рутерObicno dlink modem davaat jas barem dobiv takov mada vo mnogu retki slucai se dobiva i ruter tplink ama epten retko..demek na site novi korisnici ke im davale ruteri jas ne dobiv takvo cudo (2 meseci sum uklucen na one)...
Jas ne ni sakav da mi dadat ruter poso veke imam ruter taka da djabe ke mi sedese mojot a taze kupen e tek nekolku meseciИ мене не ми дадоа ама ако не ми дадат за 2 год коа ќе се продужува договор ќе им речам не продолжувам ако не ми дадете нов рутер![]()
Pa jas imam takov paket i do sea sum nemal problem so nisto...eve veke 2 i kusur meseciAha ,dobro.Toa i me interesirase.Pa odam denovive i da potpisam dogovor,Ke zemam paket od 799den.Se nadevam deka nemat da imam problemi ni so tel. ni so internetot zosto 2 god.ne se malce da si zaroben![]()
И комшијата чека повеќе од 2 месеци.Го знајте вицот со Мат имат, немат немат?
Абе ги чекам 2 месеци не се дојдени, а имам нарачано.