На другар му префрлија за 3 дена, ако одиш утре пример мислам дека од декември ќе ти го активираат новиот пакет само ново корисничко име и лозинка ќе ти дадатЈас имам Телефонија + Интернет од ОНЕ сакам да се префрлам на пакетот со Бум ТВ 1000ден што е, колку време би траело активацијата само на Бум ТВ ?
Исто и мене ми оди толку.Супер!I kaj mene dojde interneCCCC
http://www.speedtest.net/result/1674965226.png
46 којзнае дали уште ке додават или ке биди до толкупфффф 2 нови канали меѓу кои ДМ Сат (сељачки канал како и пинк) се шинаа
колку се сега вкупно? 42?
сигурно ќе додаваат ама на местото на постари (еден тргни друг пикни)46
46 којзнае дали уште ке додават или ке биди до толку
Можеби ДМСАТ е сељачки ама Investigation Discovery е и повеќе од добродојдена кај мене.пфффф 2 нови канали меѓу кои ДМ Сат (сељачки канал како и пинк) се шинаа
колку се сега вкупно? 42?
па за Investigation Discovery ништо лошо не рековМожеби ДМСАТ е сељачки ама Investigation Discovery е и повеќе од добродојдена кај мене.
Па пишуваш како да не си задоволен и од двата "пффф 2 нови канали..." во секоја понуда од секој оператор мора да има сељачки телевизии еве мене доволно ми е што ги имам ИД,Фокс крајм,и НатГео,Диско.(и порките) за да не ги ни приметувам тие сељачки каналипа за Investigation Discovery ништо лошо не реков
Па пишуваш како да не си задоволен и од двата "пффф 2 нови канали..." во секоја понуда од секој оператор мора да има сељачки телевизии еве мене доволно ми е што ги имам ИД,Фокс крајм,и НатГео,Диско.(и порките) за да не ги ни приметувам тие сељачки канали
Еeeeeeeeјјјјјјјјјјј ама се нервираш,добро де Нова Година иде олади малку,повесело,ајде куме оп оп....апла офтопик ејреков - пфффф 2 нови канали, се шинаа и дека имаат мал број канали,инаку јас не сум на Оне
ај нема врска