A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Јас имам Телефонија + Интернет од ОНЕ сакам да се префрлам на пакетот со Бум ТВ 1000ден што е, колку време би траело активацијата само на Бум ТВ ?
На другар му префрлија за 3 дена, ако одиш утре пример мислам дека од декември ќе ти го активираат новиот пакет само ново корисничко име и лозинка ќе ти дадат

Исто и мене ми оди толку.Супер!

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Нови ТВ канали на BOOMTV

Скопје, 30 декември, 2011
Телекомуникацискиот оператор ОНЕ на задоволство на корисниците објавува збогатување на платформата на BoomTV со два нови ТВ канали.
Од денеска корисниците на BoomTV ја имаат можноста да уживаат во атрактивните содржини на Investigation Discovery и на забавниот тв канал DM Sat.
Овие два тв канали влегуваат во основниот пакет на BoomTV и корисниците ги добиваат без дополнителен надомест, а ќе можат да ги следат содржините откако ќе ги прескенираат каналите.
Ова е уште еден доказ дека BoomTV се грижи да ги задоволи и најпребирливите барања за ТВ канали на корисниците.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
пфффф 2 нови канали меѓу кои ДМ Сат (сељачки канал како и пинк) се шинаа

колку се сега вкупно? 42?

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
46

46 којзнае дали уште ке додават или ке биди до толку :)
сигурно ќе додаваат ама на местото на постари (еден тргни друг пикни)

и плус треба да чекаш 5 секунди за да смениш канал

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
пфффф 2 нови канали меѓу кои ДМ Сат (сељачки канал како и пинк) се шинаа

колку се сега вкупно? 42?
Можеби ДМСАТ е сељачки ама Investigation Discovery е и повеќе од добродојдена кај мене.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
па за Investigation Discovery ништо лошо не реков
Па пишуваш како да не си задоволен и од двата "пффф 2 нови канали..." :) во секоја понуда од секој оператор мора да има сељачки телевизии еве мене доволно ми е што ги имам ИД,Фокс крајм,и НатГео,Диско.(и порките) за да не ги ни приметувам тие сељачки канали :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Па пишуваш како да не си задоволен и од двата "пффф 2 нови канали..." :) во секоја понуда од секој оператор мора да има сељачки телевизии еве мене доволно ми е што ги имам ИД,Фокс крајм,и НатГео,Диско.(и порките) за да не ги ни приметувам тие сељачки канали :)

реков - пфффф 2 нови канали, се шинаа и дека имаат мал број канали,инаку јас не сум на Оне

ај нема врска

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
реков - пфффф 2 нови канали, се шинаа и дека имаат мал број канали,инаку јас не сум на Оне

ај нема врска
Еeeeeeeeјјјјјјјјјјј ама се нервираш,добро де Нова Година иде олади малку,повесело,ајде куме оп оп....апла офтопик еј :D

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
не се изнервирав бе од кај таква идеја :pos:
ај среќна нова и се гледаме/читаме в година

позззззззз

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Да прашам да не го има некој истиот проблем: Сликиве ми се стакло, но на некои канали Фокс двата, Аксн, Синестар) ми изгледаат масни (ако може да се употреби тој збор). Е сега незнам дали тоа е до антената, пошто моментно ми е надворешна, но не е најквалитетна. Сигналот додуша си седи цело време на 100-тка а тоа БРИ на 0.
Незнам дали можам да го подобрам квалитетот на сликата со подобро позиционирање на антената или со инсталирање некоја поквалитетна.
Совет?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Кхм, моментално користам Call & Surf пакетот. Задоволен сум од тоа што го нудат, меѓутоа многу ми е скапо.
На оваа понудава на Оне со боом/интернет/фиксен неможам да одолеам. Меѓутоа пред т-хоме користев он.нет и не бев којзнае колку задоволен.
1.Како сте задоволни од интернетот? Ја следам неколку дена темава и гледам дека интернетот е сосем ок. Најважно: Дали е стабилен, и дали паѓа при преоптеретеност?
2.Како сте задоволни од боом тв? Дали има квалитетна слика? Превод?
3.Доколку би мигрирал, колку време би било потребно да се префрлам?

Kajgana Shop

На врв Bottom