На другар му префрлија за 3 дена, ако одиш утре пример мислам дека од декември ќе ти го активираат новиот пакет само ново корисничко име и лозинка ќе ти дадатЈас имам Телефонија + Интернет од ОНЕ сакам да се префрлам на пакетот со Бум ТВ 1000ден што е, колку време би траело активацијата само на Бум ТВ ?
Исто и мене ми оди толку.Супер!
46 којзнае дали уште ке додават или ке биди до толкупфффф 2 нови канали меѓу кои ДМ Сат (сељачки канал како и пинк) се шинаа
колку се сега вкупно? 42?
сигурно ќе додаваат ама на местото на постари (еден тргни друг пикни)46
46 којзнае дали уште ке додават или ке биди до толку![]()
Можеби ДМСАТ е сељачки ама Investigation Discovery е и повеќе од добродојдена кај мене.пфффф 2 нови канали меѓу кои ДМ Сат (сељачки канал како и пинк) се шинаа
колку се сега вкупно? 42?
па за Investigation Discovery ништо лошо не рековМожеби ДМСАТ е сељачки ама Investigation Discovery е и повеќе од добродојдена кај мене.
Па пишуваш како да не си задоволен и од двата "пффф 2 нови канали..."па за Investigation Discovery ништо лошо не реков
Па пишуваш како да не си задоволен и од двата "пффф 2 нови канали..."во секоја понуда од секој оператор мора да има сељачки телевизии еве мене доволно ми е што ги имам ИД,Фокс крајм,и НатГео,Диско.(и порките) за да не ги ни приметувам тие сељачки канали
![]()
Еeeeeeeeјјјјјјјјјјј ама се нервираш,добро де Нова Година иде олади малку,повесело,ајде куме оп оп....апла офтопик ејреков - пфффф 2 нови канали, се шинаа и дека имаат мал број канали,инаку јас не сум на Оне
ај нема врска