Од каде оваа информација? И што пак ќе го има само во 2 населби во Скопје?Ке го има стариот добар ДУО ЕХТРЕМ и тоа деновиве во пакет со БООМ ТВ
толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2:И јас мислам дека ја имам згрешено математиката, на 1 мегабит треба да се прави трафик околу 333 ГБ месечно
ако имаш вишок екстерни драјвови за да си имаш дома се шо има на интернет, да си правиш хоумнет, онака за свои потребитолку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2:
во право си ПАТЕТИКА2 пакета, еден со лимит 10 гига, а друг со 30? Патетика.......
Не, може да ти стават жица за класична телефонска линија и ADSL. Ако веќе си имал фиксен телефон може да се префрлиш кај нив и да ги користиш истите услуги.a ako sakam da migriram od duo vo paketov sto go davaat so plus televizija dali toa znaci deka deka ke treba da zemam od nivnite glupavi fiksni/mobilni aparati i wadsl?
HTTPS://SECURE.ON.NET.MK/Слабо е ова бе, мислам брзината е добра само ова со лимитете заебавааат сите што имаат брзи интернет пакети ставаат се некој лимит 10-15-20, дајте еднаш неограничено да му се сневиди. Како се проверува колку имааш исртошено?:kesa:
фала:smir:
има има не се чуди... ја иам дуоплус и топ ми тера мене. знае да падне односно само прекин да има од 1 секунда и си тера пак. даунлоад одличен си иам и така натака. сакав да стаам доуекстрим и се изначекав некои цели 2 месеца па коа ми се јавив одпосле ми викаат немало некое операторско ребро у бутел и затоа неможело.. па кажи дека неможе бре човече не ја тука дремам 2 месеца за џабе а во договорот пишува ко у стил шо и да се деси ке не извстат за 20 работни дена.толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2: