Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке го има стариот добар ДУО ЕХТРЕМ и тоа деновиве во пакет со БООМ ТВ
толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2:И јас мислам дека ја имам згрешено математиката, на 1 мегабит треба да се прави трафик околу 333 ГБ месечно![]()
толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2:
2 пакета, еден со лимит 10 гига, а друг со 30? Патетика.......
a ako sakam da migriram od duo vo paketov sto go davaat so plus televizija dali toa znaci deka deka ke treba da zemam od nivnite glupavi fiksni/mobilni aparati i wadsl?
Слабо е ова бе, мислам брзината е добра само ова со лимитете заебавааат сите што имаат брзи интернет пакети ставаат се некој лимит 10-15-20, дајте еднаш неограничено да му се сневиди. Како се проверува колку имааш исртошено?:kesa:
фала:smir:
има има не се чуди... ја иам дуоплус и топ ми тера мене. знае да падне односно само прекин да има од 1 секунда и си тера пак. даунлоад одличен си иам и така натака. сакав да стаам доуекстрим и се изначекав некои цели 2 месеца па коа ми се јавив одпосле ми викаат немало некое операторско ребро у бутел и затоа неможело.. па кажи дека неможе бре човече не ја тука дремам 2 месеца за џабе а во договорот пишува ко у стил шо и да се деси ке не извстат за 20 работни дена.толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2: