A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Ке го има стариот добар ДУО ЕХТРЕМ и тоа деновиве во пакет со БООМ ТВ

Ке го има стариот добар ДУО ЕХТРЕМ и тоа деновиве во пакет со БООМ ТВ

Од каде оваа информација? И што пак ќе го има само во 2 населби во Скопје?

И јас мислам дека ја имам згрешено математиката, на 1 мегабит треба да се прави трафик околу 333 ГБ месечно :)
толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2:

толку немаде мене 331 ГБ ми излезе, али која будала ке симнува 31 ден у месецот 24 часа:pos2:

ако имаш вишок екстерни драјвови за да си имаш дома се шо има на интернет, да си правиш хоумнет, онака за свои потреби
:vozbud::vozbud::vozbud:

Во последно време мора да ги пофалам,одлични се ,нема никакви проблеми,брзината супериорна,ниту еднаш нема направено дисконект или пак да снема нет - не се десило одамна.

2 пакета, еден со лимит 10 гига, а друг со 30? Патетика.......

a ako sakam da migriram od duo vo paketov sto go davaat so plus televizija dali toa znaci deka deka ke treba da zemam od nivnite glupavi fiksni/mobilni aparati i wadsl?

a ako sakam da migriram od duo vo paketov sto go davaat so plus televizija dali toa znaci deka deka ke treba da zemam od nivnite glupavi fiksni/mobilni aparati i wadsl?

Не, може да ти стават жица за класична телефонска линија и ADSL. Ако веќе си имал фиксен телефон може да се префрлиш кај нив и да ги користиш истите услуги.

Слабо е ова бе, мислам брзината е добра само ова со лимитете заебавааат сите што имаат брзи интернет пакети ставаат се некој лимит 10-15-20, дајте еднаш неограничено да му се сневиди. Како се проверува колку имааш исртошено?:kesa:

Слабо е ова бе, мислам брзината е добра само ова со лимитете заебавааат сите што имаат брзи интернет пакети ставаат се некој лимит 10-15-20, дајте еднаш неограничено да му се сневиди. Како се проверува колку имааш исртошено?:kesa:

HTTPS://SECURE.ON.NET.MK/

Интернетот сеусте иде преку он.нет, нормално :wink:

Не сум нешто задоволен посебно, само лажат безвезе...
Од март 2009, кога и земав дуо плус (30гб) ми кажуваа дека за недела/две ке има дуо екстрим во ченто, и еве сменија име, година дена помина и сеа не нудат... А тоа за да можат да дерат по 100ден. од гига, демек нема заинтересираност :/ ... Мобилниот го префрлив на вип, уште нетот и телефонот останаа... Тешко дека ке продолжам со нивните услуги... :toe:

има има не се чуди... ја иам дуоплус и топ ми тера мене. знае да падне односно само прекин да има од 1 секунда и си тера пак. даунлоад одличен си иам и така натака. сакав да стаам доуекстрим и се изначекав некои цели 2 месеца па коа ми се јавив одпосле ми викаат немало некое операторско ребро у бутел и затоа неможело.. па кажи дека неможе бре човече не ја тука дремам 2 месеца за џабе а во договорот пишува ко у стил шо и да се деси ке не извстат за 20 работни дена.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom