bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.919
- Поени од реакции
- 7.012
Мене личнo ми требa стaбилен интернет. Штo aкo сегa oперaтoрoв ми нуди 20 Mb кoгa нaјчестo дoбивaм 10-12, a oнa штo пoвеќе нервирa е нестaбилнoстa, скoрo секoј ден имa прекини. Зa тв битнo ми е дa имa спoртклуб дoкументaрни кaнaли и 24 kitchen2. Сегa oвaa дигитaлнa штo јa имaм честo знaе дa сецкa, кoчи итн...еднoстaвнo нервирa. Ги викнaв еднaш, штетa не бев дoмa, ги лaжеле дoмaшниве декa нaвoднo сигнaлoт бил прејaк тв-oт не мoжел дa пoднесе...кoјa лaгa ејНе ги знам твоите лични преференци, ама најдобро е да имаш на ум што највеке ти треба, дали подобар интернет или подобра ТВ понуда и сето тоа во корелација со месечната претплата која планираш да ја плаќаш. После тоа останува само да провериш дали квалитетот кој го бараш го има и на терен во твојот град.
Кај мене кога првпат сменив оператор (од ОNE на Blizoo) назначаен ми беше неограничениот интернет и неговата брзина бидејки пред тоа имав пакет во кој имав само 10 гига нет со брзина според договор од 6Mbps (Duo lite). Мене за ТВ доволно ми е да има само некој музички канал со странска музика и неколку документарни канали. Затоа го одбрав Blizoo, за цената која ја плаќам се сосема ок.
Последно уредено: