bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.059
- Поени од реакции
- 7.240
Не ги знам твоите лични преференци, ама најдобро е да имаш на ум што највеке ти треба, дали подобар интернет или подобра ТВ понуда и сето тоа во корелација со месечната претплата која планираш да ја плаќаш. После тоа останува само да провериш дали квалитетот кој го бараш го има и на терен во твојот град.
Кај мене кога првпат сменив оператор (од ОNE на Blizoo) назначаен ми беше неограничениот интернет и неговата брзина бидејки пред тоа имав пакет во кој имав само 10 гига нет со брзина според договор од 6Mbps (Duo lite). Мене за ТВ доволно ми е да има само некој музички канал со странска музика и неколку документарни канали. Затоа го одбрав Blizoo, за цената која ја плаќам се сосема ок.
Мене личнo ми требa стaбилен интернет. Штo aкo сегa oперaтoрoв ми нуди 20 Mb кoгa нaјчестo дoбивaм 10-12, a oнa штo пoвеќе нервирa е нестaбилнoстa, скoрo секoј ден имa прекини. Зa тв битнo ми е дa имa спoртклуб дoкументaрни кaнaли и 24 kitchen2. Сегa oвaa дигитaлнa штo јa имaм честo знaе дa сецкa, кoчи итн...еднoстaвнo нервирa. Ги викнaв еднaш, штетa не бев дoмa, ги лaжеле дoмaшниве декa нaвoднo сигнaлoт бил прејaк тв-oт не мoжел дa пoднесе...кoјa лaгa еј [emoji46]
Последно уредено: