- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 655
- Поени од реакции
- 539
можи сум досаден со моите објави тука, 10 пати ја кажав случката. и јас го умав истиот проблем како ти. се јавував секој ден и истото ми го викаа: толку поддржувала линијата, ослабена била, а кога бев ба телеком леташе 10мбпс, а уште тогаш линијата ми поддржувала до 16. прашав во телеком неможеа да ми дадат информација за сегашната состојба ама за вкомшии каде од иста бандера идат каблите им поддржувала до 20. последен обид пред приговор беше му пишав на фб па експресно ми се јавија и другиот ден max rate ми пиши 11. спидтестот варира од 8-9. јавувај се инсистирај кажи му дека си бил и ти на телеком до скоро и без проблем си имал 10 мбпс инаку ништо. не е логично сите корисници на Т да ја добиваатбрзината од договорот а кај овие сите да добиваат 6 оти сегде толку била линијата.Си сменав јас рутер уте од деќември брзината ми е иста.... се јавив да пријавам проблем ми рекоа не било до нив до линијата било ќе го сределе проблемот.... и така јас чекам и ќе си почекам највероватно до кај 2016 година да ми го средат проблемот.
Sent from my B1-710 using Tapatalk