A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

C

Count Dooku

Гостин
Да сигурен сум дека се календарски 100 пати прашав во АЕК пред првпат да приговарам кај нив. Дури ми рекоа не ни чекај 16 ден одма со копијата од приговорот жали се кај нас па може да бидат и казнети заради игнорирање на корисник. Нема потреба од доплнителен приговор кон ОНЕ на првиот жали се до АЕК можеш и електронски или лично се наоѓа кај што беше мегдоналсот на Рекорд :) Или јави се на 190 ќе ти кажат што како секој работен ден до 16 па дури и надвор од него да се јавиш они ќе те барат после тебе.
Во ред, фала многу за советот.

Член од
7 јули 2011
Мислења
24
Поени од реакции
0
Здраво. Ме интересира дали некој тука има направено промена на адреса/релокација на интернет и колку чекал одприлика.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Имате проблеми со нетот моментално?
Не отвора некои страни како фејсбук, твитер..

Се среди.

Последно уредено:
A

Avenger99

Гостин
Дечки како сте задоволни од пакетот на Оне со TV/NET/FIX ? Каква е телевизијата и интернетот? Посебно интернетот дали е стабилен? Сериозно размислувам да се префрлам од 3МАX на Оне, има некој од регионот околу Охрид да каже каков е сигналот?

K

kalimer0

Гостин
Download ми беше 1mbs а сега преку ноќ опадна на 200-300 kbs... Проверив да не имам лимит на download speed, сменив пасворд на рутерот во случај да ми краде некој и пак е исто. Што може да биде?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Download ми беше 1mbs а сега преку ноќ опадна на 200-300 kbs... Проверив да не имам лимит на download speed, сменив пасворд на рутерот во случај да ми краде некој и пак е исто. Што може да биде?
Пријави на техничка подршка.Прво пробај исклучи го рутерот 5мин и вклучи пак ако не пријави го проблемот.Можеш да им пишеш и порака на ФБ профилот од таму многу побрзо реагираат

Член од
5 март 2011
Мислења
848
Поени од реакции
825
Кој безичен интернет и тв би го препорачале за не толку добро пристапно место .....прашувам овде да не лутам по темиве

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.544
Поени од реакции
907
Кој безичен интернет и тв би го препорачале за не толку добро пристапно место .....прашувам овде да не лутам по темиве
Ако можеш да го скокниш тој нет најдобро ке ти биде пошо е катастрофа

K

kalimer0

Гостин
Имам ZCV10 H201L рутер од One ама го изгубив прирачникот. Знам требаше нешто да се измени од стандардните подесувања. Мислам дека беше Chanel кој по дифолт е Auto. Може некој да ми помогне?

B

Beck's

Гостин
Планирам да се префрлам на интернетот од ОНЕ, досеа сум бил на Т-хоум. Ме интересираше каков е нетот, стабилен, брзината? Вреди ли да се префрлам освен лимитот на симнување кој моментално ми е на 30гб

За у Тетово се работи бтв.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Луѓе ми паѓа нетов на секои 20 минути, не е нормално ова. Не може да гејма човек на раат. Да им вртам да видам што е работата или и кај друг некој е вака често?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Луѓе ми паѓа нетов на секои 20 минути, не е нормално ова. Не може да гејма човек на раат. Да им вртам да видам што е работата или и кај друг некој е вака често?
Врти им, кај мене не памтам кога последен пат паднал.Локација:Чаир :)

Kajgana Shop

На врв Bottom